Vopsea albastra nu gasesti, doar nuantator (care se duce la spalat) sau albastru de metil (care tine cam o luna). Ar trebui sa te decolorezi putin inainte, daca ai parul inchis la culoare (saten inchis sau negru), pentru ca altfel nu prinde.
Vopsea..de la L'Oreal.
Daca vrei sa il inchizi la culoare mai bine te faci cu L'Oreal Casting Creme Gloss, pentru ca nu strica parul. Nu contine amoniac, rezista la vreo 60 de spalari si nu o sa se vada diferenta la radacini asa tare cand creste parul (poti sa te vopsesti doar o data la 3 luni).
Nici una toate sunt chimicale si afecteaza vederea (cu timpul)
asteapta si tu sa apara fire albe apoi mai ai timp de vopsit parul
lasa-i parului tau culoarea naturala si bucura-te de el, oricum orice vopsea da impresie de par artificial
Albastru de metil!
dar ai grija, sa nu pui mult, ca te albastresti toata!
pui pe o bucatica de vata, si dai pe suvita de par!
mai exista la farmacie o solutie, dar nu iese albastru, ci violet(nu mai tin mint numele, ceva...violet de gential ...cam asa ceva)dar este un violet placut!
a-r mai fi spray-ul dar se vede urat!(mie nu-mi place)
Ia si un decolorant si dai pe suvita si vopsea l'oreal cica e buna vezi ca are un albastru pe acolo e mai inchis la cul da... merge
Bafta!
Eu am avut suvita roz, mi s-a decolorat si apoi m-am facut cu albastru de metil. o am de cateva saptamani si inca mai tine! ai insa grija sa nu te faci toata albastra!
Daca vrei suvite poti sa-ti faci ori cu violet de gentiana ori cu albastru de metil
maria91r întreabă: