| dianalalala a întrebat:

As vrea sa-mi fac pirce dar nu la salon ci acasa. multe fete le-am vazut ca si-au facut si nu au patit nimic. a mai facut cineva asa ceva? doare tare? exista risc mare sa se infescteze. si daca sa ziceam ca mama nu ma lasa - fara cercel gaurica se vede?

Răspuns Câştigător
| znstr a răspuns:

Nu iti recomand sa iti faci acasa, o prietena de-a mea si-a dat pierce in buric la o alta "amica" care se presupunea ca era in cunostinta de cauza si ca avea toate ustensilele sterile, totul bun si frumos. Dupa nici 1 luna i-a aparut o basica langa gaura aceea, s-a inrosit, a facut puroi iar in final l-a scos..cu chiu cu vai. Daca chiar vrei pierce, mergi la salon cel mai indicat, iar cat despre mama ta, nu se vede foarte mult, depinde si unde vrei; daca il vrei in nas/spranceana/buza, o sa se vada o gaura mica, cam cat cea din ureche, dar daca e in buric sau mai stiu eu, nu se va observa :p

8 răspunsuri:
| Barbiiiiie a răspuns:

Te sfatuiesc sa nu iti faci.
Eu mi-am facut in buza, si mi-am spart veneleI don't want to see. a fost aiurea tare.
Eu zic sa te potolesti si sa lasi pircingurile pentru mai tarziu, bft.

| ゼロの a răspuns:

Pai nu stiu cat de tare doare.
Daca te dai cu apa oxigenata pe zona in care vrei sa iti faci gaura si pe acul cu care o sa faci gaura nu ar trebui sa se infecteze.
Sii gaura se vede chiar foarte bine, adica depinde unde o faci, daca o faci in urechi o sa se vada la o privire putin mai atenta, dar daca o sa faci in limba sunt sanse relativ mici sa se observe.

| χƒяυмυѕιкαχ a răspuns:

Pai oricum si o prietena sia facut la salon si tot i s-a infectat dar i-a spus sa se dea cu tetraciclina deci daca iti faci acasa piercingul date cu tetraciclina in orice caz ca sa nu se infecteze! mult noroc!

| dianalalala explică:

In ureche am uiata sa precizez

| znstr a răspuns (pentru dianalalala):

In ureche? Indiferent ca il vrei i cartilaj sau in lob, mergi la un salon decat sa te risti acasa. Si nu, nu se vede foarte mult, presupunand ca tu ai deja cele 2 gauri date la nastere. Daca vrei sa iti pui pierce ceva mai gros, dupa o vreme urechea se va obisnui asa si va ramane cu o gaura ceva mai mare, dar nu cred ca e un inconvenient. Mergi la salon si fa-ti!

| andrei50497 a răspuns:

Riscul de infectie este foarte mare si poti ramane cu leziuni pe viata. Nu cred ca ai vrea sa ai o gaura imensa in nas sau pe spranceana, nu-i asa?

| andreipavelbartos a răspuns:

Acele fete sunt inconstiente... fara suparare dar mai bine te duci la un salon!

| caliudiana a răspuns:

Depinde unde vrei sa-ti faci piercing-ulwinking... daca vrei sa ti-l pui in buric iti recomand sa te duci la un salon si nu doare deloc nu te infectezi dar timp de cateva zile trebuie sa-ti dai cu o crema...si da daca vrei sa ti-l dai jos se vede putin. sper ca te-am ajutat:*:*