Nu iti recomand sa iti faci acasa, o prietena de-a mea si-a dat pierce in buric la o alta "amica" care se presupunea ca era in cunostinta de cauza si ca avea toate ustensilele sterile, totul bun si frumos. Dupa nici 1 luna i-a aparut o basica langa gaura aceea, s-a inrosit, a facut puroi iar in final l-a scos..cu chiu cu vai. Daca chiar vrei pierce, mergi la salon cel mai indicat, iar cat despre mama ta, nu se vede foarte mult, depinde si unde vrei; daca il vrei in nas/spranceana/buza, o sa se vada o gaura mica, cam cat cea din ureche, dar daca e in buric sau mai stiu eu, nu se va observa :p
Te sfatuiesc sa nu iti faci.
Eu mi-am facut in buza, si mi-am spart venele. a fost aiurea tare.
Eu zic sa te potolesti si sa lasi pircingurile pentru mai tarziu, bft.
Pai nu stiu cat de tare doare.
Daca te dai cu apa oxigenata pe zona in care vrei sa iti faci gaura si pe acul cu care o sa faci gaura nu ar trebui sa se infecteze.
Sii gaura se vede chiar foarte bine, adica depinde unde o faci, daca o faci in urechi o sa se vada la o privire putin mai atenta, dar daca o sa faci in limba sunt sanse relativ mici sa se observe.
Pai oricum si o prietena sia facut la salon si tot i s-a infectat dar i-a spus sa se dea cu tetraciclina deci daca iti faci acasa piercingul date cu tetraciclina in orice caz ca sa nu se infecteze! mult noroc!
In ureche? Indiferent ca il vrei i cartilaj sau in lob, mergi la un salon decat sa te risti acasa. Si nu, nu se vede foarte mult, presupunand ca tu ai deja cele 2 gauri date la nastere. Daca vrei sa iti pui pierce ceva mai gros, dupa o vreme urechea se va obisnui asa si va ramane cu o gaura ceva mai mare, dar nu cred ca e un inconvenient. Mergi la salon si fa-ti!
Riscul de infectie este foarte mare si poti ramane cu leziuni pe viata. Nu cred ca ai vrea sa ai o gaura imensa in nas sau pe spranceana, nu-i asa?
Acele fete sunt inconstiente... fara suparare dar mai bine te duci la un salon!
Depinde unde vrei sa-ti faci piercing-ul... daca vrei sa ti-l pui in buric iti recomand sa te duci la un salon si nu doare deloc nu te infectezi dar timp de cateva zile trebuie sa-ti dai cu o crema...si da daca vrei sa ti-l dai jos se vede putin. sper ca te-am ajutat:*:*