| DouaPuncteOTrei a întrebat:

As vrea sa-mi fac suvite, si nu stiu ce culoare. Am parul brunet, ochii caprui(inchis) si un ten mediu-masliniu. Ce culoare mi.ati recomanda? Si cum sa-mi fac suvitele?

7 răspunsuri:
| Adeniy a răspuns:

Roscate.Sau poti incerca un negru inchis sau o nuanta mai deschisa decat parul tau

| Lungoci_Maryan_1998 a răspuns:

Verde cel mai frumos

| Milayaa a răspuns:

Acum suvitele nu sunt in trend (fara suparare, depinde ce stil ai) acum e la moda capetele,
ti-as recomanda o nuanta de violet metalic..cred ca arata atragator,
iar capetele pe care le vopsesti poti sa ti le faci buclate (doar parte vopsita)
arata super.
bafta :* si cum am mi spus depinde ce stil ai

| GuardianSoul a răspuns:

Hmmmmm... mie imi plac cele care sunt doar cu o nuanta-doua mai deschise decat culoarea parului. happy Daca ai par brunet, dupa parerea mea, ar merge sa iti faci roscate (puternic), albastre sau maybe verzi?!? XD Depinde cat de nebunatica esti. tongue Eu sunt rocker, imi place sa fiu mai iesita din comun, asa ca as fi in stare sa am suvite albastre tongue Numai ca suvite blonde NU! Nu se potrivesc unei brunete happy

| DouaPuncteOTrei explică (pentru GuardianSoul):

Eu merg si la scoala laughing, si nu vreau sa fiu trasa la intrebari de profi big grin. eu m.am gandit la un albastru inchis sau mov, si sa-mi vopsesc doar varfurile. Ce parere ai?

| Giianina a răspuns:

Păi deja suvitele nu mai sunt la moda,nu te supara! Dar varfurile parului,da eu le am pe culoare rosie, dar tie ti-ar sta bine si cu albastru, verde, rosu, mov! Depinde ce culoare iti place!

| whiteblu a răspuns:

Ti-ar sta foarte bine cu suvite roscate..sau satenewinking