anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As vrea sa-mi fac un tratament cosmetic pe baza de extractie a punctelor negre. E riscant? Ce se poate intampla? Risc sa fac cicatrice sau sa raman cu semne?

8 răspunsuri:
| elena a răspuns:

Daca incepi un tratament cosmetic pentru puncte negre, acesta trebuie repetat, pentru ca aceste puncte negre se fac din nou... cel mai bine mergi la cosmeticiana, dar una serioasa, stai de vorba cu ea, analizeaza tot ceea ce-ti spune ea, gandeste-te, consulta-te cu mama si cu persoane care au mai facut acest gen de tratament si daca te-ai hotarat atunci...la treaba. Multa bafta.

auran
| auran a răspuns:

Daca mergi la un salon, absolut nici o problema...

| pepe a răspuns:

Punctele negre se scot cu un ac de seringa(numai in saloane de cosmetica).

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Mergi la un salon de frumusețe pentru o curățare a tenului profesional.
Numai dacă încerci să-ți faci singură o astfel de intervenție poate avea drept rezultat urme urâte și vizibile, infecție, etc.
Sănătate.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu e riscant, daca ti-l face o cosmeticiana, prima data la salon, apoi il continui tu acasa
Si eu am facut unul mai demult si de atunci n-am mai avut probleme.Ma ustura nasul un pic, imediat ce puneam solutia pe zonele afectate.Suportabil,oricum

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am facut si eu mai multe sedinte de tratament impotriva punctelor negre.Intradevar a functionat dar e evoie sa repeti sedintele, iar daca nu punctele negre vor reaparea. Ceau!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu pentru a scapa de puncte negre am folosit o sauna faciala. prin intermediul aburilor, te ajuta sa iti cureti in profunzime tenul si sa scapi astfel de puncte negre. sauna faciala mi-am cumparat-o online de la un magazin de tehnica medicala si mi-a fost adusa acasa prin curier. aici se gaseste, in caz ca te intereseaza: http://www.tehnica-medicala.ro/......oducts.php

| aleea a răspuns:

PT aceasta problema exista cea mai buna solutie care a functionat ka multa lume produsele naturiste pe baza de miere si ceara de albine,pt mai multe detalii intra pe id alexandra_ebg si o sa vb