| scumpika01 a întrebat:

As vrea sa pun intrebarea asta mai mult fetelor dar pot raspunde si baieti daca se pricep la moda cat de cat : as vrea sa stiu as arata ciudat cu cizme acum, sincer eu nu cred dar am zis sa mai vad ce parere au alti. astept mersi anticipat:d:*

8 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Este foarte eficient confera parului stralucire si volum.

| 1Dana1 a răspuns:

Nu deloc este deja mijloc de toamna asa ca poti sa porti cizme

| princebarbie11 a răspuns:

Daca ar fi din alea U.G.G eu as purta, dar daca nu, si sunt din alea pentru iarna eu nu as purta de acum.Eu port in continuare tenesi.

| SufletulPetrecerii a răspuns:

NU nu este nicio problema si nu conteaza ce cizme sunt e toamna sau de iarna in plus UGG-urile deformeaza piciorul si mersul asa ca n-are importanta ce poarta k nu arata nimeni ciudat

| IIIx333III a răspuns:

Exista cizme de iarna si cizme de toamna. happy
Cizmele de iarna sunt alea foarte groase, cu blanita si captuseala, care s-ar vedea destul de urat acum.
Cizmele de toamna, sunt cele simple, care doar te-ar apara de baltile de pe jos si un pic de frig. Fara multa blanita sau captuseala.

Eu una ti-as recomanda UGG-urile, dar, daca nu iti plac, poti opta pentru niste ghetute sau cizmulite subtiri. Sper ca te-am ajutat! ♥

| NoNameJunior a răspuns:

Nu ai arata deloc ciudat!
ar fi chiar foarte dragut avand in vedere ca afara este frig.
mai si ploua...
deci cizmele ar fi perfecte acum! nu se poarta numai iarna!

| JokoSmile a răspuns:

Hi. Pana azi am mers cu tenesi dar de maine imi iau UGG-urile, fiindca mi-au inghetat azi picoarele, decat sa inghet de frig... Sunt comode si calduroase love struck. Unele colegele au poarta cizme din acelea fara blanita de toamna altele UGG-uri. La alegerea ta, oricum in nici un caz nu e de ghete tonguelaughing.
Peace