| Ella27 a întrebat:

As vrea sa scap de cosuri, nu pot spune ca am un ten exagerat de plin, dar ma enrveaza foarte mult mai ales cand folosesc fondul de ten. Tin sa mentinez ca am aproape 15 ani si ca in fiecare seara imi demachiez fata si exfoliez,iar la o saptamana imi fac o masca de la Avon. Ma gandeam sa imi iau niste produse de la Oriflame, dar sunt in dubii. Daca ati putea sa imi recomandati niste produse eficiente cu care as putea scapa definitiv de ele. Multumesc happy

7 răspunsuri:
| LaLaura a răspuns:

Buna.
Cel mai bine e sa te duci la un dermatolog sa vezi care este cauza aparitiei acneei ( ea poate sa apara din cauza stresului, din cauza dereglarii horminale, alimentatiei proaste, igienei nu prea bune a tenului), dar si tratamentul adecvat in functie de tipul tau de ten.
Nu isi are rost sa incerci toate mastile si produsele nedestinate tipul tau de ten ( stiu din experienta mea, m-am umplut de acnee din cauza la anumite produse, plus ca am mai facut si o alergie, si asa am fost nevoieta sa ma duc la un dermatolog, si m-a scapat de acnee).
Incerca sa te speli dimineata si seara, nu mai manca prajeli, carne grasa, dulciuri (in special ciocolata), si du-te la un dermatolog.

| BiuL a răspuns:

Consulta si tu un dermatolog.
Exfoliera tenului se face de 1-2 ori pe saptamana.

| 愛日本 a răspuns:

Iti recomand sa nu mai folosesti fond de ten, fata ta sufera si mai tarziu vei vedea efectele negative ale fondului de ten si o sa iti para rau.Nu trebuie sa te dai cu tot felul de produse si magarii pe fata.Cunosc persoane care nu au folosit niciodata asemenea produse si la varsta de aproape 40 arata mai bine decat o fata de 18.
Iti recomand ceva facut in casa, totusi, miere, usturoi, castravete, lamaie, lapte.Sunt diferite masti pe care le poti face in casa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna. Si eu sunt in aceeasi situatie...
Ai putea incerca :
1. Iti iei 5 capsule de aspirina, le zdrobesti intr-un pahar, apoi adaugi miere iar apoi vreo 1-2 liguri de iaurt integral (semechise)laughing
2. Zinderit (contine antibiotic)
3. Pasta de dinti (asa am auzit ca iti usuca cosurile)
4. Miere (masca)
5. Cartof crud (pui in zona afectata)

Sau mergi la dermatolog si iti recomanda mai exact ce,, retete" ti-au fi folos!

| Adelaaaaaaaa a răspuns:

Produse? Sunt diferite sapunuri care ajuta la scaparea de cosi ..sau chiar pudra"pentru bebelusii" deoarece aceea este foarte fina si ajuta la scaparea de iritare in cazul "bebelusilor" si ar fi bine sa te speli mai des pe fata si sa nu te stergi ..eu am mai facut asta si au mai disparut happy o zi buna :*

| AndreeaFlorentina09 a răspuns:

Pentru un cosulet enervant iti rcomand pasta de dinti. Date cu suc de lamaie si vei evita inflamatiil.
Foloseste ceapa, usturoiul, rosia, castravetele si vei avea un ten foarte curat.
De asemnea iti recomand masca pntru ten cu tarate.Amsteci cateva linguri de tarate cu albus de ou si scapi de cosuri si d puncte negre :* te pupp

| AdelaTbw a răspuns:

Eu prefer sa imi fac masti naturale, acasa. Unele chiar dau rezultate foarte bune. Poti amesteca o lingurita de miere cu una de scortisoara si ameatecul sa il aplici seara pe fata, iar dimineata sa te clatesti. Mai poti adauga zeama de lamaie in putin lapte. Si bicarbonatul de sodiu este foarte bun, amestecat cu putina apa si sa stai cu amestecul 5-10 minute pe fata. Dupa aplica o crema hidratanta. La mine functioneaza, sper sa te ajute si pe tinewinkingwinking