Evita: salamul, branza, painea, cartofii, carnea de porc, ciocolata, bauturile acidulate, untul. Consuma cu incredere: carnea de curcan, ceiaurile, fructele, legumele, painea integrala, nectarurile de fructe. Inlocuieste: untul cu margarina, painea cu painea integrala, salamul cu sunca, carnea cu carneade curcan, ciocolata cu alte gustari cum ar fi seminte, alune, biscuiti. Evita prajelile si nu manca seara. bea multe lichide!
Eu iti recomand Un program bine pus la punct si respectat te va scapa de kg in plus intr-un timp foarte scurt.De dimineata iti recomanda sa mananci ceva consistent dar in acelasi timp usor si fara grasimi (de exmeplu cereale fitnesss cu iaurt sau paine porajita cu miere si o cana de lapta) la pranz trebuie neaparat sa ai o ora pranz nu inseamna la ora 16:00 sau cand da domnu ci intr-e orele 12:00-14:00 de preferat 2 feluri. Felul unu supe (nu ciorbe pentru ca au grasimi) iar felul 2 o friptura sau ceva (fara prajeli sau grasimi) si neaparat cu o salata de legume langa.Iar cina trebuie neaparat sa o iei inainte de ora 18:00 dupa ora 6 nu mai ai voie sa mananci nimic tot ce mananci atunci se depunde pe burtica.. poti manca inainte o salata de fructe sau un iaurt sau un fruct ceva.iar cel mai important in aceasta "dieta" sa ii zic asa FARA DULCIURI SAU GRASIMI.Iar in ceea ce priveste exercitiile fizice de dimineata cand te trezesti fa 15 abdomene iar seara inainte de culcare incearca sa faci 30 sau alearga timp de 30 de minute pe stadion daca ai asa ceva in orasul tau sau in jurul casei tale intr-un parc etc. Tine acest program timp de 2 saptamani iar rezultatele nu vor intarzia sa apara! Bafta:*
Stiu din proprie experienta! depinde de metabolism dar iti garantez ca intr-o saptamana vei slabi jumatate de kg!
Ce trebuie sa faciupa ora 18:00 nu mai mananci nimic, dimineata cand te trezesti bei 1 cana de apa fara sa fii mancat ceva (e nasol dar trebuie) apoi te speli pe dinti si iei micul dejun(o masa satioasa-rosii, branza sau orice altceva preferi+un fruct neaparat). pana la ora 12 mai mananci 2 fructe, la ora 12 iei pranzul, si pana la ora 16 mananci alte 2 fructe-tu alegi!)si pana la 18 iei cina...
FOARTE IMPORTANT! Fereste-te de prajeli,de produsele din comert(salam, pate, etc) eu stau in comuna si cumpar tot de la piata inclusiv branza si carnea pe care o gatesc la gratar!
In aceste 2 saptamani este foarte important sa faci miscare:sa sari coarda,sa alergi,sa faci genuflexiuni,sa te plimbi... orice miscare! Eu asa am slabit! Si sa nu uiti de cana de apa de dimineata, e suparator la inceput, dar te obisnuiesti!
Mananca alimente fara grasimi, carne doar de pui fara piele (FIARTA sau gratar), renunta la paine, consuma cat mai multe fructe. renunta la dulciuri, putin jogging dimineata, cu bicicleta pe la pranz, daca nu plimbare prin parc sau altceva si seara alergare usoara. succes.
- Ora 8:00 – 1 cafea.
- Ora 10:00 – 2 oua fierte
- Ora 12:00 – 1 pahar suc de rosii
- Ora 14:00 – 100 g sunca sau 1 felie paine prajita
- Ora 16:00 – 1 mar
- Ora 18:00 – 100 g branza slaba
Se slabeste 1 kg/zi.
Pai ti-as recomanda sa manaci mia multe fructe si legume si ce mancai in exces pana acum mai putin sau chiar sa bei mai putine sucuri acidulate.Iar in privinta exercitiilor iti recomand 30 genoflectiuni 10 flotari si sa alergi minim 500 m.Astfel vei avea un corp mai slab si nu numai.Corpul tau se va mentine sanatos daca indrumi recomandarile mele si vei deveni mai puternic. Sper ca apreciezi.
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: