| Copil.rouz.:x a întrebat:

As vrea sa stiu care din voi [fetele]ati avut parul lung, va-ti tuns scurt, iar acum regreta-ti?

Eu aveam parul pana la mijloc dar dintr-o idee prosteasca m-am tuns bob...Si imi vreau parul inapoi.
Intrebarea am pus-o din curiozitate sa vad daca mai sunt alte fete in situatie ca minekiss

Răspuns Câştigător
| Bibu_2231 a răspuns:

Da! Am avut părul până la fund şi acum îl am bob clasic.
Îmi vreau părul înapoi, deci împărtăşim suferinţa! crying Sper să-ţi crească repede.

10 răspunsuri:
| Mar a răspuns:

Il aveam si eu lung si l-am tuns acum 2 ani pana la umeri.nu suportam sa am asa parul. mi-am luat niste extensii(erau pera lungi si le-am tuns putin)si am stat asa. ei bine eu m-am tuns in noiembrie 2008 iar in ianuarie 20010 il aveam cam oleaca mai putiin decat atunci.si m-am tuns in scari (fara sa renunt la cativa cm de par) si acum spun.nu mai renunt la nici un cm din par oh go on

| aиdяaaa●• a răspuns:

Am facut greseala asta vara trecutastraight face
Aveam parul lung, am fost la un coafor sa ma tund, i-am zis sa-mi ia 1 cm din varfuri si tipul care m-a tuns mi-a luat mult mai mult. Mi-a tuns parul pana la umeri x(. Dupa cateva zile m-am obisnuit cu parul meu ceva mai scurt si n-am mai regretat atat de mult ca m-am tunshee hee
Oricum boboul e la moda, daca iti sta bine nu mai fii atat de dezamagita>big grin

| fluturasul a răspuns:

Da si eu am avut parul pana la mijloc si dupa m-am tuns pana la baza gatului nu am regretata nimic parul meu lung il adoram dar eram prea multa de munca cu el pentru ca era fff des toata familia mea a plans dupa parul meu numai eu nu com on nu a murit nimeni imi place parul ff lung dar daca te-ai tuns parul va creste nu e ca si cum ai facut o schimbare ireversibila de ce nu te bucuri bucata asta din vaiata ta de parul scurt parul va creste pe bune chiar creste

| St3fa a răspuns:

Si eu m-am tuns dar nu prea regret

| :X:X a răspuns:

Eu il aveam ca tine si laughing dintr o prostie f mare m-am tuns pana la umeri in scari laughing acum il tin impletit ca sa creasca mai repede :d

| andreutza_5786 a răspuns:

Mie imi pare rau de fiecare data cand ma tund...am avut parul destul de lung anul trecut si m-am tuns bob dar de ala ff scrut in spate... bun mi-a crescut inapoi dar bine inteles nu la fel si acum cum am folosit placa mi sau ars varfurile si m-am dus sa-mi taie din varfuri dar miau taiat cam mult si ma enerveaza ca iar trebuie sa astept pana imi creste iar

| eu! a răspuns:

Am avut parul pana la genunchi aproapesad
m-am tuns acum 2 ani pana la umeri. intr'un fel regret dar imi place si asalaughing

| ThePrincessOfTheDark a răspuns:

Da! am trecut si eu prin asta da nu te supara prea tare.trebuie sa il dai cu ulei de ricin ori il lasi sa creasca fara alte chestii. vrei sa iti spun ce am patit eu asta te va inveseli:eu am avut parul pana la solduri si m-am tuns ceva stil bob classic da am sfarsit plangand de fiecare data cand ma uitam in oglinda da m-am lasat de tot atata plans si l-am lasat sa creasca dupa ce a ajuns la umeri l-am filat si mi-am facut breton acum e pana la jumatea spatelui si sunt foarte bucuroasa de fiecare data cand ma uit in oglinda.
mult succes!

| cristinuza a răspuns:

Eu una am avut parul pana la find si m-am tuns scurt pana la umeri si imi place cum imi sta nu regret nu regretati nici voi ca nu o sa va creasca parul lung la loclaughing)

| Mircea_Bianca_1995 a răspuns:

Da...eu...M-am tuns ieri Aveam parul asa lung si cret. Plang cand ma uit la poze cu mine cand aveam parul lung.