Pai, tu ce baieti preferi? Intodeauna cu un anumit styl, o anumita freza, o anumita infatzisare? nu prea cred... cateodata un anumit gen, alteori exact opusul.
Mie imi plac toate fetele, doar sa fie sufletiste si iubitoare, aspectul fizic...nu ma intereseaza prea mult
Cristi pentru asta meriti nota 100. in schimba cea care a pus intrebarea e o persoane foarte nesigura pe ea. si imi pare rau sa te anunt ca nu exista o anumita categorie de fete pe care baietii la plac fara dar si poate...si tu insuti si lasa totul sa vina de la sine.
Unii baieti prefera fetele sensibile, altii le prefera pe ce hotarate... Unora le place ca ele sa aiba un fund apetisant, altora nu...
Nu toata lumea are aceleasi gusturi... nici macar in materie de femei.
Crezi ca femeile prefera un singur gen de barbat? Ar fi prea plictisitor sa fie asa...
Fiecare baiat ii diferit, are gusturi diferite. nu la toti baietii le plac fetele sensibile (la altii le plac insa)... s. a. m. d. depinde de personalitate
DepindeBaietii sunt diferiti. Unii vor ceva, altii alceva
Cea ce conteaza mai mult este ca fata sa fie amuzanta, simpatica, sa arate cat de cat bine si sa il iubeasca pe acel baiat.Parerea mea
Nu le place un anume gen de fata...fiecare fata isi gaseste sufletul pereche la un moment dat
de obicei baietii se uita si la sufletul fetei, la caracterul ei, la gesturile ei nu doar la felul in care arata
sigur ca si acest aspect conteaza, dar nu este un anume tip pe care sa. l urmeze toate fetele. ti se pare ca sunt fete numai cu o anumita frizura in lumea asta? conteaza ceea ce arati si sa fii tu insati pentru a fii placuta de un baiat si nu numai
bafta
Mie mi s-a spus ca baietii prefera fetele sigure pe ele si cred ca se aplica si in cazul baietilor
Georgian1992 întreabă: