| Uza a întrebat:

As vrea sa stiu cu aproximatie in cat timp as putea avea abdomenul plat facand abdomene in fiecare zi ( 10 repetari x 6 serii) + alte exercitii pentru picioare,brate,fesieri, etc, in total fac 30 de minute. Nu am grasime excesiva in jurul abdomenului dar nici plat nu e sad Am 67 kg, deci as vrea sa ajung pe la 60-58kg. Regim strict nu tin, doar incerc sa mananc cat mai sanatos, mancare gatita si beau doar apa plata si fara dulciuri. Cu aproximatie in cat timp ar incepe sa se vada efectele?
Multumesc!

Răspuns Câştigător
| LauraEU a răspuns:

Decat sa faci abdomene si sa dureze o luna pana vezi rezultate mai bine te apuci de Insanity Fit Test si vezi dupa 1 saptamana. Cauti pe YouTube 'insanity fit test Day 1' si primesti cum fac diferiti oameni. Alegi care vrei tu dar ai grija ca vide-oul sa dureze cam 20-40 minute... si in urmatoarele zile scrii in loc de day 1 day 2 day 3 etc. E foarte greu dar merita!

| Uza explică (pentru LauraEU):

Chiar se vad rezultate dupa o saptamana?

| LauraEU a răspuns (pentru Uza):

Da, nici eu nu am crezut, dar trebuie si sa mananci sanatos. iti spun ca e foarte greu, nu am facut niciodata ceva atat de greu ca antrenamentul asta, eu zic ca merita, in 60 de zile poti slabi de la 15 kg pana la 25 kg.dar faci doar cat e nevoie happy Am vrut sa renunt dar nu am facut-o, chiar daca eram descurajata..eu zic sa incerci! Sa nu te astepti sa slabesti 5 kg pe saptamana. dar slabesti incat sa se observe!

| Uza explică (pentru LauraEU):

Tu cat ai slabit in 60 de zile facand acest antrenament?
Am vazut ca sunt mai multe tipuri de exercitii din Insanity (cardio, etc) pe care trebuie urmat pentru astea 60 de zile?
Eu azi am incercat si am ramas chiar uimita cat de mult am transpirat in doar 8 minute si eram foarte obositalaughing sper din tot sufletul sa de-a roade!

5 răspunsuri:
| DolceChrs a răspuns:

Pe lângă exerciții multe, cum ai zis și tu, trebuie să ții și un regim.
dacă te ții de treabă, rezultatele se văd în primul rând la cântar, după vreo două săptămâni, iar cu cât faci mai mult sport, cu atât corpul se tonifică și va avea alt aspect, iar o perioadă. în jur de o lună.
îți spun și eu din propria experiență, deoarece țin regim de vreo lună, dar sport fac cam de 2ori / săpt din lipsa timpului.

| DenysaEllena a răspuns:

Acum sa nu te gandesti ca daca ai facut o serie, doua de abdomene si exercitii gata vei arata dupa bunul plac, de obicei astfel de rezultate se vad dupa o luna, incerca in fiecare dimineata sa faci o mica incalzire apoi seara sa incepi cu exercitiile mai "avansate" consuma multe lichide, fructe si legume si nu trebuie neaparat sa renunti la dulciuri, mai bine mananca ce iti place decat sa te imbolnavesti apoi apuca-te sa faci niste exercitii si tot ce ai pus se va da jo..la mine una asa se intampla si arat destul de bine la 23 de ani! Sper ca te-am ajutat, pupicii:*