Cand am fost la entist nu mi i-am albit niciodata dar dupa ce mi-am dat aparatul jos mi-a dat cu o periuta electriica si cu o pasta(nu mai stiu cum se chema). am incercat si cu sare dar mi-a zis dentistul ca ii degradeaza intr-o masura mai mica dar totusi tot le face rau. oricum nu prea a dat rezultate.incearca sa folosesti lamaia.stiu ca nu-i placut dar infige periuta intr-o lamaie inainte sa te speli pe dinti si apoi dupa ce ai terminat mai musca dintr-una.iti urez baftala dentist costa destul de mult mai ales de cat de mult vrei sa ramana albi
Buna! Dintii tii poti albi cu pasta de dinti Colgate Max white now! Dintii se albesc intr-o saptamana! Chiar sunt multumit de rezultate! Incearca cu incredere!
Incearca parodontax, e foarte eficient eu folosesc de ceva timp. albirea la dentist costa in jur de 100lei dar deterioreaza dinti (desi medici evita sa dea detaliul asta). incearca Prodontax, mai este o pasta de la plafar foarte buana http://www.saloane-bucuresti.ro/......sta-dinti; pana ajunzi la nuanta dorita consuma mere pentru ca ele contribuie la inlaturarea petelor de pe dinti. succes! fundita? :*:x
Am dat deja fundita.:* oricum ti-am dat vot folositor si inteligent!
Eu imi puneam sare pe, periuta si periam asa dintii in jur de 1 minut. Dupa cateva zile se vedea o diferenta, insa ma dureau foarte tare, asa ca am renuntat! Nu cred ca doare atunci cand ii albesti la dentist si cu siguranta costa destul de mult. Depinde pentru cat timp vrei sa se vada rezultatul, cat de mult vrei sa-i albesti, etc. dar cu siguranta asta iti distruge dintii!
Daca te duci la dentist...nu doare preturile difera...
acasa, iti recomand sa te speli cu sare odata pe zi si o sa vezi rezultatele in mai putin de o saptamana...
Deutsuuu întreabă:
DaciaRomania întreabă: