anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As vrea sa stiu daca exista tratamente pentru cresterea parului. Aveam parul cret si lung, dar m-am tuns pentru ca era tocit.Acum imi pare foarte rau!

9 răspunsuri:
| Malvina24 a răspuns:

Foloseste revalid!

| natashacrown a răspuns:

Da si poti si fara extensii. exista creme special facute pentru ati face parul sa creasca mai repede cauta la farmacie

| fluturasul a răspuns:

Parul tocit, o data tuns creste mai repede. Nu iti face griji va creste. Un pont: parul strans creste mai repede si pe masura ce este mai mare creste mai greu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tuturor ne pare rau cand ne tundem, pana ne obisnuim cu schimbarea avem tendinta de a compara vechea tunsoare cu noua. Dar pana la urma ne obisnuim si acceptam ca ne sta mult mai bine asawinking. O sa iti creasca, ai rabdare, dar tu chiar crezi ca nu iti sta bine si asa? Iti zic eu ca un par mai scurt e mai usor de intretinut si da un efect de intinerire de oarece un par lung reprezinta ani multi trecuti peste acel par. Hai zambeste si aratale lumii noua tunsoare :*:*:*.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Parul cret se si strange! si de aceea se observa mai greu cand creste! as vrea sa imi creasca mai repede!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ulei de ricin!

| andreii2 a răspuns:

Poti sa iti pui extensii.
Alta solutie ar fi sa astepti sa-ti creasca.

| dulcika_3604 a răspuns:

Mie imi zicea bunica ca daca ti`l impletesti creste mai repede

| ruby_9722 a răspuns:

Sunt de acord, intreaba la farmacie sigur iti vor recomanda ceva masca de par.