| mihaela555 a întrebat:

As vrea sa stiu un cadou pentru mama mea cam care ar fi?

7 răspunsuri:
| cemre a răspuns:

Pai...Un buchet de trandafiti, o feleictare spunandu-i ce vrei dar la sfarsit:,, iti multumesc ca miai daruit viata!happy''si un lant sau un inel de aur.

| metin199 a răspuns:

Pai depinde de persoana...eu ti-as recomanda un tort sau o petrecere cu prietenii ei... daca are o fire mai ascunsa iti recomand (DACA AI BUGET MARE) un IPhone

| Inaemma a răspuns:

Hmm un cadou dragut pentru mama ta ar fi ceva gen o fotografie cu voi ca familie intr-o rama draguta.cu un buchet de flori sau daca vrei ceva folositor. ceva de care are nevoie si nu se lipseste deloc de acel obiect thinking

| ElenaGilb3rt a răspuns:

Eu zic sa alegi o poza cu tine si cu ea. Apoi sa te duci la un centru care sa-ti imprime poza pe o cana. Poti sa le ceri sa scrie pe spate la multi ani si data ei de nastere dar cu anul in care iai daruit-o. Eu asta i-am facut cadou tatalui meu si i-a placut foarte mult fiindca el is bea in fiecare dimineata cafeaua. Acum o foloseste zilnic. Sper sa-ti fi fost de folos.

| SongsoftheSabbathSacrifice a răspuns:

Depinde de preferintele mamei tale. Poti incerca niste lucruri mai universale,cum ar fi un parfum,flori,o vaza pentru. flori,o esarfa,o bijuterie, sau un lucru pe care a pus dansa ochii, pe care si-l doreste.

| aneta a răspuns:

O floare la ghiveci, un set de bijuterii, o pereche de pantofi, o geanta,.o bluza, un parfum, un set de cosmeticehappy

| Fllorentina a răspuns:

Pai ii poti cumpara :
- un buchet mare de flori
-un parfum
. ii dai o felikitare scrisa de tine
- daca colectioneaza ceva ii dai ceva sa completezi colectia
- o carte
- poate ii place sa gateasca (ii cumperi ceva performant de bucatarie )
-un set de bijuterii
-ceva ce sti tu ca ii place
ceva sa sa vina de al tine din inimioaralove struck

bafta :*