| RaLuCa_7165 a întrebat:

As vrea sa va consult in ceea ce priveste combinatia dintre doua culori, pentru a nu realiza un esec vestimentarlaughingCredeti ca pot combina movul cu verdele... dintre cate stiu eu st 2 culori tari... dar este prima data cand vreau sa fac aceasta cobinatie si nu stiu daca va iesi ceva bunhappy
fundita

16 răspunsuri:
| Afdsa a răspuns:

Probeaza,daca nu-ti place te schimbi.Eu ma schimb de vreo 4 ori pana sa ma hotarasc cu ce sa ma imbrac, ca sa se asorteze.

| DevilPinkPinkyLight a răspuns:

Nu stiu ce sa spun! Poate merg! Dar cel mai bine ar fi sa incerci in magazin, inainte sa cumperi hainele laughingwinking. Asta e parerea mea!
Totusi mai asteapta raspunsuri!

| dyanagabryela a răspuns:

Dupa parerea mea...mai bine nu! verdele si movul sunt 2 culori "tari", inchise, care artag prea tare atentia... daca vrei neaparat iti poti pune la o tinuta verde un mic accesoriu mov si invers.

| Anonima_2658 a răspuns:

Depinde de nuantele culorilor, mie imi place combinatia :))

http://www.google.ro/......tp?/imgres

:*

| Deea_8245 a răspuns:

Se potriveste si nu prea...depinde de cat de aprin este verdele si cat de inchis este movul...dar in general se potrivescwinking
sper ca te'am ajutat
funditapuppy dog eyes?

| IuliaSiAtat_5732 a răspuns:

Depinde si de nuantele culorilor, insa sa stii ca combinatia asta e foarte ok. Anul trecut chiar rupea tendintele:*

| Diana1172 a răspuns:

Bineinteleshappy regula e nu mai mult de 3 culori! :*

| PanteraRozz a răspuns:

Mie una nu imi place combinatia de mov si verde...mi se pare ca esti un curcubeu cand combini culorile astea :].
Ok.acum depinde si ce nuanta de verde si mov folosesti :].
Eu mi-am spus doar parerea.Tu faci cum vrei. :]
Pa-paa :]
Fundaaa? love struck

| Carlamonicaanghele a răspuns:

Mmmm mov-verde
sunt, cum ai zis si tu, culori tari, stridente
vezi si tu cum vine in oglinda ca nu e lege sa nu se combine
cere parerea cuiva

| andra_8151 a răspuns:

Nu cred ca se potrivesc dar depinde foarte mult de nuantele de verde si mov(in orice caz eu as spune nu la aceasta combinatia)

| WeenieMe a răspuns:

Movul si verdele... Conteaza foarte mult nuanta.
Cred ca aceste culori nu trebuie sa aiba nuante pastelate pentru a se potrivi. Incearca mai bine oliv si mov palwinking
Poti sa le pui una langa alta si sa vezi daca iti,, zgarie'' ochiul. Incearca si alte combinatii... eu am dat un exemplu.

| aDDa_4644 a răspuns:

Ba suna sssuperrrr mie imi place ideeaaa love struck movvv culoarea mea pref si verdelove struck superrr eu zic sa incerci ce poti sa pierzZiii:d funda?puppy dog eyes

| dedfgv a răspuns:

Daca este asa http://farzat.ro/......%20(4).jpg
sa zicem ca merge
dar o sa pari unpic cam emo

| NoName27 a răspuns:

Depinde si de personalitatea ta. Daca ai o personalitate exploziva le poti purta fara probele, insa daca esti mai retrasa ar trebui sa eviti astfel de combinatii. Mai depinde si ce vrei sa porti. de exemplu hainele maro si accesoriile verzi, sau cum? Cel mai bine ar fi sa incerci sa vezi cum iti vine si daca tie iti place, nu ezita!

| anna_5566 a răspuns:

Movul si verdele fiind 2 culori tari nu cred ca s-ar potrivi, dar incearca totusi, deoarece depinde si de nuanta...Bafta