| ladyx a întrebat:

As vrea sai confer tenului un aspect mai bronzat si delicios,, cum credeti fondul de ten mai inchis ar merge,, doar ca dupa cit va timp parca as fi murdara pe fata,, apar un fel de pete... pot fi evitate acestea cumva? sau daca stiti alte metode-scrieti!)

Răspuns Câştigător
| blabla a răspuns:

Nu cred ca un fond de ten inchis este solutia! Fondul de ten inchis nu face decat sa iti dea aspectul de masca si vb ta la un moment dat apar "niste pete".asta depinde si calitatea fondului de ten! Eu iti recomand auto bronzantul de la DOVE, am folosit si este foarte bun nu lasa pete sau niste perle bronzante aplicate in zonele unde te prinde prima data soarele:pometi, frunte, barbie... le poti combina cu perle iluminatoare da tenului un efect proaspatdevil

4 răspunsuri:
| psiholoaga a răspuns:

Incearca sa fii delicioasa intr-un mod natural.

lolita
| lolita a răspuns:

Cum am mai spus, exista in comert crema Dove care folosita zi de ii ofera tenului un aspect bronzat. nu pateaza si nu lasa pete.nu este o crema auto bronzanta.

| bubu_7778 a răspuns:

Fomdul de ten mai inchis din punctul meu este o chestie inestetica.Atunci cand aplici o baza de machiaj aceasta trebuie sa fie foarte naturala, transparenta.Pentru un super efect foloseste un iluminizator care se aplica inainte de fondul de ten pe tenul bine hidratat. Ii confera tenului luminozitate, il face usor sidefat.Peste acest iluminizator poti adauga un fond de ten cu 1nuanta mai inchisa decat cea a tenului tau...

| simona24 a răspuns:

Foloseste spray bronzant pe toata fata pe gat si decolteu.