Fondul de ten daca este corect utilizt si e de calitate nu e daunator pielii, dimpotriva te protejeaza de poluare, frig si altele, cu conditia ma repet sa fie de calitate(nu made in china!); in parfumerii gasesti creioane corectoare speciale pentru cosuri sau pete, ele te pot ajuta; la fel si pentru creioane, ele trebuie sa fie de cea mai buna calitate.Seara nu uita da te demachiezi corect, la fel si dimineata tenul trebuie curatat inainte de aplicarea corectorului si apoi a fondului de ten.In acest fel tenul tau e protejat iar cosurile se vad putin.Fondul de ten nu uita sa il alegi cel mai apropriat culorii tale naturale, nu trebuie sa arate ca si o masca, dimpotriva nu ar trebui sa se vada. dar sa para natural.
Pai ai putea avea acnee, deci mergi la dermatolog si o sa-ti dea un tratament cu care sigur o sa-ti treaca
Si app: Fondul de ten este ca o masca, daca seara te demachezi, no sa aiba niciun efect asupra ta
Pai daca nu vrei fond de ten, nu stiu cum ai putea acoperi altefl cosurile. Ia-ti o sapca si trage-o pe nas. Dar tot fdt e cea mai buan solutie.pentru mai multe noutati si review-uri despre produse cosmetice, machiaj si ingrijire, intra pe http://camelcutza.blogspot.com/
Si eu sufar de cateva cosuri in frunte, si dimineata, cand plec la scoala:1.Ma spal pe fata |2.Ma dau cu crema Nivea |3.Ma dau cu fond de ten|4. Aplic un pic de pudra...Si pot spune ca nu mi se ma ivad deloc. Dar mama mea lucreaza in Selgros si a spus ca la rafturi are de la nu stiu ce marca niste produse speciale pentru cosuri:sapun de cosuri, crema de cosuri, etc. A spus ca nu's scumpe(10 lei fiecare). Eu cred ca merita incercate si produsele acelea, si in plus sunt de acord cu faptul ca fondul de ten nu este daunator si te ajuta f. mult in unele situatii
Buna.Eu iti recomand cateva sfaturi simple, care urmate cu sfintenie vor da roade garantat! Eu in fiecare zi ma spal de 2 ori pe fata cu apa calda si sapun(Dove). La scoala folosesc un strat subire de pudra. DAca sunt doar cateva cosuri, asa cum imi apar si mie(in perioada aceaeea urata a lunii), atunci foloseste acest tratament. Daca simti ca sunt prea multe, atunci poate fi acnee.Recomand sa mergi la un dermatolog. Daca nu poti ajunge la unul si esti din provincie, du-te la doctorul din comuna.Eu stiu ca pe ei nu-i intereseaza, nu pun mare pret.Foarte bun din farmacii este si Zineritul. El practic distruge cosurile, iar la inceput te va ustura putin.
Succes si sa ai grija de tine!
Cosurile apar in lipsa unei curatari zilnice a tenului nu din senin, nu e o boala ele vor continua sa apara daca nu exista un "ritual" zilnic de curatare profunda si delicata a pielii daca faci tratament dispar doar pentru moment, recomand apa oxigenata!
Imi pare rau ca spun asta dar spala-te mai des!
Poti la fel de bine sa apelezi la batoanele corectoare, este unul la oriflame, jumatate verde(ce dezinfecteaza, ceai verde)si jumatate bej care acopera cosurile sau petele.
pace si sanatate!
Baton corector, ai grija sa il iei cat mai aproape de culoarea pielii tale si sa aplici doar pe cosuri.
sfatul dat de hiphopbeatz mi se pare f util, si eu foloseam cand eram mai micuta acel corector si e bun, f bun atat pentru zi cat si partea verde pentru tratament de noapte (dar de el cred ca nu ai nevoie daca spui ca deja ai un tratament pe care il urmezi).
p. s : e o prostie ca fondul de ten nu e bun pentru ten, din contra, te protejeaza pe timpul zilei de tot felul de microbi.Insa daca ai multe cosuri nu e bine sa apelezi la fondul de ten pentru ca s-ar vedea f urat.
Buna. Si eu am avut acnee dar de mai mult timp. Tu de cat timp ai? e important pentru ca si acnee poate sa fie din mai multe cauze. Eu am avut chisturi pe ovare si de aici venea problema. M-am tratat si acum aproape nici nu mai am. Iti sugerez sa mergi la dermatologie. doar acolo vei primi un tratament corespunator tipului dee ten si acnee.
Mult succes!:*
Daca esti sub 20 de ani nu folosi fond de ten pentru ca iti strica tot tenul, crede-ma si eu am avut exact aceeasi problema si am rezolvato:mi-am cumparat baton corector pentru cosuri si mi-am dat doar pe cosuri, tine toata ziua, si ti le si vindeca, mult mai bine decat un fond de ten, nu-ti face bine absolut deloc
Buna. Te sfatuiesc sa NU folosesti fond de ten. Din cate stiu eu fondul de ten iti infecteaza cosurile mai tare. Acum, depinde si ce tip de tratament folosesti tu.Eu de exemplu, folosesc Zynerit.Trateaza cosurile repede si daca sunt doar in formare, stacneaza.Ca sa nu se vada le acopar putin cu un baton corector de la Avon. Cel mai bine e sa le previi decat sa le camuflezi.Succes :*
Vezi Aici http://ingrijireatenului.cabanova.com/cosmetice-ingrijire-ten.html
Sunt foarte bune o sa fi multumita
Sper sa te ajute