anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As vrea si eu sa imi dati cateva marci BUNE de rimel?

9 răspunsuri:
| BRoxana a răspuns:

Asta e genial http://i0.data.avantaje.mysitepreview.info/......ei-big.jpg il folosesc de ceva timp si nu l-as schimba:) e oriflame beauty waterproof mascara, avantaju cel mai mare e ca nu curge adica daca mergi undeva si e prea cald nu curge, rezista la apa si poti arata ok in orice situatie, bafta:*

| Zenithf a răspuns:

Tu figura, Rimel este marca, la produs i se zice mascara, si tu ti-ai dat deja raspunsul: Rimel
Mai sunt si alte marci de mascara: L'Oreal, Maybelline.
Interesant cum a ajuns sa se foloseasca acest produs, se pare ca arabii foloseau negru de fum sa-si inegreasca genele, pentru ca ochii lor sa fie protejati de soarele puternic din desert. Mascara este numele unui oras din Algeria si...

| ada_8083 a răspuns:

produsele de la loreal sunt cele maii bunee

| RebeccaBeea a răspuns:

Rimmel. Mac.

| happy_7964 a răspuns:

Cea mai buna marca de mascara este Maybelline. Sunt bune de la Maybelline mai multe produse cum ar fi Full' n soft, Collossall pentru volum sau XXL extension pentru lungime.
Mai sunt si de la L'oreal bune ca si Voluminous sau Telescopic Explosion.
Si de la Rimmel London e bun Lash Maxxx.
Cu siguranta mai sunt si altele bune, dar eu am auzit de la anumite persoana ca astea sunt foarte bune. happy

| Denisa a răspuns:

Am 3 de la avon, mai scumpicelebig grin Si unul de la Oriflame ieftin. Cel de la oriflame e cel mai bun.

| NickiMinaj a răspuns:

Daca nu vrei sa cheltuiesti prea multi bani si sa te alegi cu ceva de calitate, incearca Rimmel sau Avon. Stai departe de L'oreal in materie de rimeluri...

| DarkGirl a răspuns:

Oricare de la l`oreal, dar sunt f scumpe

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tocmai am luat de la l'oreal VOLUMISSIME-CARBON BLACK, super tare si am dat max 250mii vechi pe el, mai e super lash arhitect tot l'oreal.