Asta e genial http://i0.data.avantaje.mysitepreview.info/......ei-big.jpg il folosesc de ceva timp si nu l-as schimba:) e oriflame beauty waterproof mascara, avantaju cel mai mare e ca nu curge adica daca mergi undeva si e prea cald nu curge, rezista la apa si poti arata ok in orice situatie, bafta:*
Tu figura, Rimel este marca, la produs i se zice mascara, si tu ti-ai dat deja raspunsul: Rimel
Mai sunt si alte marci de mascara: L'Oreal, Maybelline.
Interesant cum a ajuns sa se foloseasca acest produs, se pare ca arabii foloseau negru de fum sa-si inegreasca genele, pentru ca ochii lor sa fie protejati de soarele puternic din desert. Mascara este numele unui oras din Algeria si...
Cea mai buna marca de mascara este Maybelline. Sunt bune de la Maybelline mai multe produse cum ar fi Full' n soft, Collossall pentru volum sau XXL extension pentru lungime.
Mai sunt si de la L'oreal bune ca si Voluminous sau Telescopic Explosion.
Si de la Rimmel London e bun Lash Maxxx.
Cu siguranta mai sunt si altele bune, dar eu am auzit de la anumite persoana ca astea sunt foarte bune.
Am 3 de la avon, mai scumpicele Si unul de la Oriflame ieftin. Cel de la oriflame e cel mai bun.
Daca nu vrei sa cheltuiesti prea multi bani si sa te alegi cu ceva de calitate, incearca Rimmel sau Avon. Stai departe de L'oreal in materie de rimeluri...
Stefanpufosenie întreabă:
Darmih2004 întreabă:
DaciaRomania întreabă: