De la placa ti se face parul asa.. EU zic mai bine sa nu te mai indrepti deoarece dupa ceva timp parul nu va mai fii la fel...lasa-ti parul cum il ai de un unde stii ca nu vei arata mai bine?
Pai... stiu problema si eu imi indrept parul dar nu atat de des. Exista un spray impotrica arderii firului de par de la Tony&Guy http://www.cerecomand.ro/......ray.jpg... uite asa arata. Si este foarte bun :> Il poti gasi la farmaciile seniblu.
Sper ca ti.am fost de ajutor;)
Pfoai. Aia da. Regret sa-ti spun ca la o folosinta atat de frecventa a placii, nu ai ce sa faci in privinta deteriorarii parului. Ar trebui sa folosesti ceva protectie impotriva caldurii cu care sa-ti dai pe par de fiecare data inainte sa-l intinzi cu placa sau sa-l coafezi cu orice alt aparat, dar nici asta nu-ti asigura o protectie completa. Nu ar trebui sa folosesti placa atat de des. E crunt pentru parul tau si in curand o sa fie crunt si pentru tine, pentru ca va veni o zi in care o sa fie atat de uscat incat n-o sa-ti mai stea nici intins cu placa si o sa inceapa sa ti se rupa pe la mijloc sau sa-ti cada. Eu zic sa renunti putin la placa. Gaseste si alte metode de coafare care sa nu presupuna arderea parului. Foloseste placa doar din cand in cand daca chiar vrei sa-ti intinzi parul.
Depinde ce fel de placa ai...de exemplu eu imi fac parul la un prieten si are 3 straturi:teflon, ceramica si un strat subtire de diamant si nu am nici o problema