Uite aici un link care te va ajuta http://www.eva.ro/......-1241.html
Uscat! Placa se foloseste doar pe parul uscat, iar inainte de a intinde parul trebuie sa te dai cu un spray protector. Poti alege un produs, care sa fereasca parul de caldura sau unul care sa ajute sa-l menti si drept in acelasi timp.
Cel mai bine e a doua zi dupa spalare adica te speli seara pe cap si te intinzi dimineata si sa folosesti ceva pentru protectia parului totusi ca e mai bine eu de la kallos folosesc.
In primul rand, inainte de "a trece la actiune", parul trebuie sa fie neaparat uscat. Niciodata nu folosi placa pe parul ud, pentru ca nu vrei sa il "fierbi"(risti sa-ti arzi varfurile ). De asemenea, daca poti, nu folosi placa in aceeasi zi in care te-ai spalat pe cap. Incearca sa te speli seara pe cap si a doua zi sa iti intinzi parul.
Te salut 3l3na! Si parul se intinde dupa ce e uscat complet deoarele structura parului este foarte fragila (la orice om) si nu rezista la intindere cand il intinzi umed
Eu iti spun din propria mea experienta, cel mai bine este sa il usuci foarte bine ca sa nu te trezesti la un moment dat cu parul ars
Eu zic ca uscat, adica trecerea de la rece la cald, de la ud la uscat nu degraadeaza firul de par? Dar mai bine o iei usor cu placa, profesionistii recomanda placa de 6-10 ori pe an si asta in conditii de utilizare corecta. Iar noi o folosim de 6-7 ori pe saptamana , interesant nu.
Parul se indreapta dupa ce tiai facut bae dar trebuie sal usuci
Cand parul este umed este mult mai sensibil.de acea este indicat sa l indrepti pe parul uscat
anonim_4396 întreabă:
GheorgheJupan întreabă:
kalakkas întreabă: