anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As vrea si eu sa stiu la ce sunt bune corectoarele si cum se folosesc? se folosesc in loc de fond de ten? help

funda

Răspuns Câştigător
| ♥∂เxყ♥ a răspuns:

Pai fondul de ten, fiind mai daunator tenului, poti folosi batonul corector pe care il poti gasi in mai multe forme, pentru cearcane, sau cosuri pe care vrei sa le asculti. Iar fondul de ten spre deosebire de batonul corector este folosit atunci cand toata fata ta are probleme, dar corectorul il poti folosi si peste fondul de ten. Succes!

7 răspunsuri:
| 009 a răspuns:

Acoperi inperfectiunile(pete, cosuri, cearcane, etc.)si da poti sa-l folosesti si in loc de fond de ten da ai grija sa fie in aceeasi noanta cu tenul tau ca sa nu se vada urat

| greenabstract a răspuns:

Corectoarele sunt bune pentru a acoperii imperfectiunile tenului.

| ♥∂เxყ♥ a răspuns:

Pai fondul de ten, fiind mai daunator tenului, poti folosi batonul corector pe care il poti gasi in mai multe forme, pentru cearcane, sau cosuri pe care vrei sa le ascunzi. Iar fondul de ten spre deosebire de batonul corector este folosit atunci cand toata fata ta are probleme, dar corectorul il poti folosi si peste fondul de ten. Succes!*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna! Da.Partea crem se foloseste pentru a masca cosurile iar cea verde pentru a le usca,,,,, cosurile.Pa-pa

| Runa100 a răspuns:

Cred ca da. dar parca corectoarele nu numa ascundeau punctele ci le si estopeaza. ceva de genu: le vindeca.

| Dru a răspuns:

`#. Buna. da. corectoarele sunt folosite ca sa acoperi micile imperfectiuni ale tenului, de a da un alt aspect, deci in loc de fond de ten.big grin. have a nice day :*

| Decod a răspuns:

Nu se folosesc in loc de fond de ten ci pentru corectat greselile