| coconycol a întrebat:

As vrea un fond de ten care sa acopere orice (pistrui, cosuri) dar sa nu se vada pe fata stil "faina" sper ca ma intelegeti si totodata sa nu luceasca fata de la el. Sa fie tenul fara imperfectiuni ca la tv. Multumesc! Funda.

Răspuns Câştigător
| Bondarel99 a răspuns:

De ce toate fetele recomanda fdt de la avon? Au ei produse bune, dar la capitolul asta sunt varza.
Ti-l pot recomanda pe cel de vichy normaderm care intr-adevar face minuni sau pe cel de la revlon(pe asta nu l-am avut, dar este laudat in toata lumea).

9 răspunsuri:
| BRoxana a răspuns:

Sa fim seriosi acum,nici un fond de ten nu o sa-ti ia ca prin minune toate imperfectiunile,o sa si dureze mult si o sa te faca sa ai un ten ca la tv,NU EXISTA ASA CEVA, eu nu te sfatuiesc sa iti pui pe fata avon sau oriflame, daca vrei un fond de ten calumea incearca ceva mai bun channel sau l'oreal si vezi sa fie matifiant, nici unul n-o sa-ti faca un ten ca l tv oricum, dar sunt mai bune decat avonurile sau oriflame-urile

| BiuL a răspuns:

De cand e avon marca buna si calitativa chiar nu stiu... revlon colorstay sau max factor lasting performance.

| faramatania a răspuns:

Vezi aici: Fond de ten, CHRISTIAN DIOR DiorSkin Forever are o acoperire bună și dă un aspect natural și nu creează impresia de mască.Un ten cu probleme însă (acnee, pete) nu se rezolvă cu un simplu fond de ten și mai mult, să arate și impecabil
http://www.shopmania.ro/......0-42888329

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! Cosurile nu trebuie sa le acoperi pentru ca tot se vad si incarca tenul, nu te simti bine cu ele.Iti recomand un stick corector de la Oriflame.In 5 minute iti dispar cosurile. Apoi, fond de ten, care mie mi-a acoperit unele alunite este BB si mi se pare foarte fin, nu trebuie sa il fixezi cu pudra.Insa tu alegi ce iti place.happy

| xtembix a răspuns:

Incearca un fond de ten de la Avon, sunt destul de bune. Si ii poti cere reprezentantei tale o mostra. Si nu uita, fondul de ten trebuie sa aiba nuanta pielii tale, in nici un caz sa nu fie mai inchis, altfel vei arata precum o fufa plouata. Daca vrei sa nu ''lucesti;; aplici pudra dupa ce te-ai dat cu fdt.

| jacobtim44 a răspuns:

Vezi Aici http://ingrijireatenului.cabanova.com/cosmetice-ingrijire-ten.html
Sunt foarte bune o sa fi multumita

Sper sa te ajute

| patriiiii89 a răspuns:

Fondul de ten de la Avon e cel mai bun, bafta.

| Pau17 a răspuns:

Pentru acoperire iti recomand un baton corector de la Avon-Clear Skin. Este foarte bun. Eu il folosesc de o foarte lunga perioada de timp. Am unu si de la Vichy doar ca e mai scump.
Il apici cu degetul inelar prin miscari de tapotare. Nu uita ca orice corector trebuie sa fie mai deschis cu o nunanta decat pielea ta. Apoi peste corector pui normal fondul de ten si aici iti recomand tot de la Avon-Ideal Flawless..Ambele produse sunt foarte bune si nu iti lasa fata cu un aspect fainos/ cakey. Ti le recomand big grin

| Daria9898 a răspuns:

Iti recomand fondul de ten Revlon. Eu l-am comandat de pe net, e foarte bun!