Eu una as imbraca o rochie cu manusi un sal daca e in noiembrie pana acolo pantofi sau sandale ca doar la bal nu e frig pana acolo e posibil sa iti fie putin frig sper sa iti placa si accesori un colier si o pereche de cercei
Nik eu nu stiu
si tot in noiembrie il am
dar nu stiu poate ai putea sa ti eii o pereche de blugi o camsa si nsiet cismulittze sau o rochita si balerini
Inca o intrebare ca asta pe langa cele 1000 puse doar intr-o saptamana pe aceasta tema
Eu m-as imbraca in pantaloni de training, o camasa, in picioare niste papuci pufosi in forma de iepure, freza carare pe mijloc, iar in cap o palarie de pescuit...si ca accesoriu o sa imi pun la gat o talanga de vaca.
Nu o lua in nume de rau... dar m-am saturat de intrebarea asta
In mod normal toate o sa fiti imbracate frumos, ca baietii sa spuna,, my preciousssssss,, Ar fi trebuit sa precizezi culoarea parului, culoarea ochiilor, ce haine ai in sifonier...Imbracate in colanti negrii, incaltate cu pantofi cu toc de 8 minim, o bluzita mai lunga sa nu se vada... ce pot dezvalui colantii si un sacou trei sferturi.
P. s Prima si ultima intrebare de acest gen la care raspund.Trebuia sa o fac si pe asta
carmi94 întreabă: