| 00000 a întrebat:

Aseara m-am vopsit si voiam un saten mai inchis dar ce mi-a iesit seamana mai mult cu un brunet si nu prea sunt multumita. Duminica am un eveniment si vreau sa-l mai deschid putin, chiar si o nuanta daca nu merge mai mult, dar nu vreau sa-i bag decolorant sau o alta vopsea. Exista ceva modalitati naturale? Nu stiu... chiar sper sa iasa putin. Sa-l spal foarte des pana atunci sau sa-i bag ceva?

Răspuns Câştigător
| EllyLizuk a răspuns:

Pana duminica e cam scurt timpul. Oricum nu iti va ramane asa nuanta, se va deschide treptat pana ajungi la o nuanta de saten (iti spun din proprie experienta) dar asta dupa cateva spalari bune ( aproximativ 2-3 saptamani daca faci baie cam de 2 ori pe saptamana). Eu zic sa nu incerci sa l deschizi vopsindu`l din nou... cine stie ce mai iese si il si degradezi. Dar, singura solutie naturista pentru asta pe care o stiu este masca cu miere. Pentru ca e o metoda naturista va trebui sa ai rabdare dar merita sa incerci. Iti las aici singurul tutorial pe care l-am gasit despre masca asta. Sper sa functioneze linkul.Succes! http://www.youtube.com/watch?v=ddY6mHt0Lzo

1 răspuns:
| TRANSVERSAL a răspuns:

Naspa,numai cu decolorant ai putea dar ti-l cam arzi