| superpissy40 a întrebat:

Aseara mi-am luat masurile si am 60-87-100 si v-am mai spus ca am aproape 1.60 si 63 de kg.Eu merg la sala si fac boxing de 2 ori pe saptamana(marti si joi) si maine e a treia oara cand ma duc.In cat timp as putea sa slabesc 10 kg si sa am corp de invidiat? Fiindca orice haina mi-as lua pe mine,ori ma face grasa, ori nu imi incape pe mine.Plus ca sunt fata si am par peste tot si am si vergeturi si celulita si o piele urata.As vrea sa scap de burta sa am abdomenul plat si sa mi se subtieze picioarele si sa nu mai am vergeturi si celulita.Nu stiu...Dar am numai si numai defecte...

Răspuns Câştigător
| CrissCristiana24 a răspuns:

Si eu am fost in aceeasi situatie (numai ca nu am avut vergeturi) iar kilogramele in plus imi dadeau batai de cap. Dupa parerea mea dietele si tratamentele medicamentoase nu sunt prea bune, in fine ...eu am reusit sa slabesc mergand cu bicicleta si desigur nu mai mancam asa de mult iar dulciuri foarte putin doar atunci cand simteam nevoia de zahar in organism.In mod sigur ca si boxingul te va ajuta deoarece orce efot fizic este bun.Incearca sa mananci mai multe fructe si sa-ti ocupi timpul in asa fel in cat sa nu mai mananci intre mese.De asenenea incearca sa gandesti pozitiv si nu te auto evalua asa de drastic, orice fata are calitatile ei. Sper ca sfaturile mele te vor ajuta si cu multa voita sunt sigura ca vei reusi!

5 răspunsuri:
| capricc a răspuns:

In loc de greutati pune accentul pe cardio, fa banda si aerobic. De definitivare te ocupi cand deja ai slabit.

| pnker a răspuns:

60-87-100? Nu cumva vrei sa zici 87-60-100? Poate n-ai masurat tu bine laughing

| superpissy40 explică (pentru pnker):

Nulaughing m-am masurat la talie si scria 87 apoi la bust si scria 60 si apoi la fund si scria 100.

| mayweather01 a răspuns:

La 1.60 vrei sa fi de invidiat?rolling on the floor

| AndradaAlina1996 a răspuns:

De vergeturi nu o sa scapi niciodata.de celulita poate, dar foarte greu, cu creme si mult masaj + exercitii.si de slabit depinde doar de tine si de ce regim tii...