Si eu am fost in aceeasi situatie (numai ca nu am avut vergeturi) iar kilogramele in plus imi dadeau batai de cap. Dupa parerea mea dietele si tratamentele medicamentoase nu sunt prea bune, in fine ...eu am reusit sa slabesc mergand cu bicicleta si desigur nu mai mancam asa de mult iar dulciuri foarte putin doar atunci cand simteam nevoia de zahar in organism.In mod sigur ca si boxingul te va ajuta deoarece orce efot fizic este bun.Incearca sa mananci mai multe fructe si sa-ti ocupi timpul in asa fel in cat sa nu mai mananci intre mese.De asenenea incearca sa gandesti pozitiv si nu te auto evalua asa de drastic, orice fata are calitatile ei. Sper ca sfaturile mele te vor ajuta si cu multa voita sunt sigura ca vei reusi!
In loc de greutati pune accentul pe cardio, fa banda si aerobic. De definitivare te ocupi cand deja ai slabit.
Nu m-am masurat la talie si scria 87 apoi la bust si scria 60 si apoi la fund si scria 100.
De vergeturi nu o sa scapi niciodata.de celulita poate, dar foarte greu, cu creme si mult masaj + exercitii.si de slabit depinde doar de tine si de ce regim tii...
Georgian1992 întreabă: