Pai depinde la ce te referi. Adica daca te duci la mare, bronzeaza-te dimineata. Nu pot sa filozofez prea mult pe chestia asta, dar este o diferenta intre a te bronza dimineata si a te bronza la pranz. Dimineata cred ca e acel vant si soarele e mai puternic. Cred Foloseste si niste crema acceleratoare. Nu iti recomand solarul, nu este sanatos pentru pielea ta.
Mananca morcovi. Dar trebuie sa mananci in cantitati destul de mari si o perioada destul de lunga :].
Daca nu foloseste crema autobronzanta sau ulei de plaja.
Sau du-te la solar.
Te poti duce la solar sau la plaja, strand si sa te dai cu ulei de maslie si te prinde repede soarele sau mai poti lua creme autobronzante dar nu stiu cate de bune sunt! Mult noroc!
Poti folosi ulei de masline in loc de crema de protectie.Nu iti ofera protectie, dar te bronzezi repede. Mai poti folosi si lotiuni si creme autobronzante
Cel mai simplu truc... Stai intinsa la soare intre orele 12:00-16:00 (atunci intensitatea soarelui atinge cote maxime) fara sa folosesti crema solara! Cate 20 de min timp de 3-4 zile vor fi de ajuns.
Asta iti va aduce un bronz natural.
Sfatul meu e sa nu exagerezi cu bornzul si ajungi ca pitipoancele de pe cocalari.com. Ramai la o culoare care sa nu provoace regurgitari vizuale!
Succes!
Eu zic ca in prima faza ar trebui sa te gandesti cum sa te bronzezi frumos si sanatos si dupa la perioada. Iar bronzul capatat repede nu rezista foarte mult.
Daca vrei sa te bronzezi repede te poti duce la solar dar (nu stiu daca ai vazut reportajele de la televizor), solarul nu prea este bun pentru corp.
Iti poti cumpara autobronzant dar nu cred ca vrei sa mirosi oribil de la el.
Cel mai bine este sa te duci la mare/piscina si sa te bronzezi acolo, nu e bine sa stai nici excesiv de mult.Stai la bronzat dar si in apa.
Uite cateva trucuri:
-Ar trebui sa mentii pielea hidratata, sa folosesti o lotiune after sun si sa aplici ulei de plaja
Sa nu stai la plaja in timpul in care sunt radiatile solare.
aureliaghindoac întreabă: