| purpleeyes a întrebat:

Asi vrea sa imi fac suvite roz sau mov (de preferat roz)unde gasesc?
-cat costa?
-cum se aplica
-cat te tin?

vreau raspunsuri cat mai explicite pls
sper ca nu va cer prea mult va rog ajutati-ma e urgent

Răspuns Câştigător
| lollz a răspuns:

Solutia castelani
trebuie sa pui 15-20 de pikaturi intr-un bol cu apa si dupa aceea pe par aplici apa aceea.costa 3 lei.si te tine 2 sau chiar 3 saptamani.Se cumpara de la farmacie... ceao

2 răspunsuri:
| T a răspuns:

Ia de la farmacie solutie 'castelani' (este roz puternic). Pune o parte intr-un bol cu niste apa si apoi cu fata inmuiata da de multe ori pe suvite. Nu este permanenet, dar se reaplica foarte usor, in functie de cat de puternica faci solutia, te tine 3-4 spalari. Este si ieftin si nici nu-ti distruge parul, + daca te plictisesti, se curata.

| Ade_5758 a răspuns:

Eu mi-am facut suvite roz albastre si verzi

cele roz le-am facut cu violet de gentiana sau ceva de genu, se gaseste la farmacie de punde eu am pus un pic de apa intr-un vas si un pic de "violet de gentiana"si l-am aplicat pe par... daca vrei ca suvitele sa se vada mai tare trebuie sa pui mai mult... te tine 3-4 saptamani, depinde eu ma spalam pe cap 2 ori pe saptamana

ATENTIE:nu-ti recomand sa folosesti placa daca parul nu e uscat (se arde foarte tare)

Apropo stai cu chiestia aia roz pe cap pana ti se usuca da vrei sa afli suvitele verzi si albastre cum le-am facut add:sweet_pink_girl_ad3

sau daca vrei sa aflii mai multe despre suvitele rozsmug

Si uitasem nu costa mai mult de 7-8 lei