| cristiniqzapa a întrebat:

Asi vrea sa stiu si eu mai multe pareri va rog.
Este adevarat ca sutienul este ca o bariera pentru sani si le opreste cresterea? Eu asa am auzit.
Multumesc multhappy

Răspuns Câştigător
| ruxy_4595 a răspuns:

Ba e foarte adevarat laughing) numai dati fratilor sfaturi daca nu cunoasteti tio zic din experienta unei prietene de la 11 ani a purtat sutien pentru ca era destul de dezvoltata i-au crescut pana la 16 ani nimic de zis dar azi plnage din cauza aspectului la 18 ani are sanii lasati mai rau ca una la 80 straight face si a intrebat un medik care i-a spus clar ca sia oprit cresterea normala si desi de acea acum are problema asta daca ii lasa normal acumaa ii avea si mai mari si mai frumwinking sfatul meu e sa nu porti exista o gramada de bluze speciale pentru a imita purtarea unui sutien trebuie doar sa cauti:*

5 răspunsuri:
| MissD a răspuns:

Nu este adevarat. Acest lucru se aplica doar daca sutienul este prea mic.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu, nu este adevarat. Purtarea sutienului nu influenteaza in nici un fel cresterea sanilor. E ca si cum ai spune ca purtatul caciulii actioneaza ca o bariera si impiedica cresterea in inaltime.

| Kidu a răspuns:

Nu este adevarat, el doar ii mentine ridicati.
Si mereu este mai bine sa-ti iei sutienul mai larg un pic pentru ca sanii sa nu stea presati.happy

| loveyousomuch92 a răspuns:

Nu e adevarat! sutienul doar mentine sanii ridicati! dar evantul trebuie sa ai si ce baga in ei(pentru unele fete mai''slabute''). kiss~acesta afirmatie este flsa asa ca poarta sutien fara griji nu ti-se va intampla nimic~

| porcelan a răspuns:

Nu este adevarat.