| Dianna_8523 a întrebat:

Astazi am fost sa ma tund putin si a trebuit sa mi-l intinda cu placa, deoarece era putin odulat (de la natura). putin doar happy si a inceput sa ma pieptane prima data happy a fost groaznic de greu, cred ca a durat 20-30 de minute, mi se incurca parul foarte tare si se electrizeaza. Mi-a recomandat sa folosesc o masca de par, mai ales pe sezonul rece. Voi ce masca imi recomandati? De la ce firma?

5 răspunsuri:
| MissD a răspuns:

Eu iti recomand masca elseve. e bunicica. daca chiar vrei sa folosest masca. daca te multumesti cu un balsam. iti recoman pantene care e foooarte bun. cel anti-rupere.

| Marii a răspuns:

Folosesc produse de la wella, se gasesc doar in saloane, dar sunt extraordinare. Sau poti folosi de la l'oreal elseve, la fel, sunt foarte bune. happy

| Laly_4113 a răspuns:

Eu nu folosesc incearca samponurile head&shoulders sau clear ca sunt cele mai bune si cand e parul un pic uscat(nu total uscat) piaptanal ca daca e foarte ud isi pierde din volum daca-l piepteni si dupa poti sa-l prinzi in coada daca urmeaza sa dormi si ti-ai facut baie seara ca sa nu se mai incurce

| AneZniP a răspuns:

Avone ofilame sunt cele mai bune iti zic eu ca si eu foloseschappy

| Rezzo a răspuns:

Iti recomand produsele profesionale de la londa, sunt cele mai bune