| ieloh a întrebat:

Astazi cand eram la frizerie a venit o baba la un 60-65 de ani (si era eleganta, adica arata decent, nu sa zici ca era ceva femeie bolnava care nu s-a uitat in oglinda cu anii, era rujata, avea manichiura facuta, imbracata elegant, genul care isi baga bluza in pantalonii de stofa care ii trag pana in gat ca asa cred ca arata mai bine) si o intreaba cum sa o tunda, face ca "ca de obicei". Si vad ca ii baga masina prin cap, sa mor eu, nu berton, nu freza, nimic, 1 cm, hai sa zicem maxim 2cm sus. Zambitoare, "multumesc", plateste, bai, dar nu inteleg, ca am vazut multe femei "mai in varsta" tunse periuta, care e faza si moda cu frezele astea? sunt in armata sau de unde a aparut moda?

3 răspunsuri:
| sweetys a răspuns:

Probabil ii cade parul si fiind iarna si purtand caciula nu se observa ca are parul tuns scurt. Sau ii e greu sa si.l ingrijeasca.

| NicolaMaria02 a răspuns:

Asa sunt batranele din ziua de astazi.

| JackR a răspuns:

Poate ca, pur si simplu, nu are timp de pierdut cu aranjatul parului de cateva ori pe zi (spui ca arata ingrijita si eleganta, deci ii pasa de aspectul ei). O tunsoare de genul ala necesita 5 secunda ca s-o "aranjezi", cand iesi pe strada.