anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Astazi m-am expus la soare la strand si am uitat sa ma dau cu protectie solara si pe față, si m-am ars! si acum pe seara am observat ca daca ridic din sprancene pentru 1-2 minute mi se formeaza riduri pe frunte care dispar abia dupa 10 minute... si inainte aveam ridurile acelea, dar nu erau accentuate, se vedeau doar in momentul in care tineam sorancenele ridicate. e din cauza arsurii si o sa dispara in cateva zile? Ce parere aveti? Ati patit?

5 răspunsuri:
| Lora8888 a răspuns:

Cel mai probabil e din cauza arsurii. Eu am stat 5 ore in soare şi am patit acelasi lucru. Incearca niste creme hidratante sau d-alea de albire. Stai linistita

| alina2k18 a răspuns:

E pielea deja lezata si uscata si de aia se vede asa.
Foloseste o crema reparatoare gen cicabio de la bioderma sau cicaplast - la roche posay sau cicavit+ de la svr dimineata si seara si strat gros de protectie solara pe fata cand te mai duci la bronzat ca banuiesc ca vrei o piele frumoasa nu arsuri solare, uscaciuni si aspect urat.

| SpiderGhost a răspuns:

E posibil....nu știu. Eu când mă ard de la soare mă dau cu iaurt acolo unde m-am ars si trece...totuși nu prea am pățit să mă ard pe față.

| Adrian7art a răspuns:

Aloe vera natural din plantă..sau cremă hidratantă cu 80-90%aloe vera

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Atunci cand ai pielea mai alba liniile alea pare ca se vad mai greu