| pretzel a întrebat:

Ati auzit cumva de water marble nail art? habar nu am cum se traduce in romana dar mi a zis o prietena de asa ceva si m am uitat pe net la tutoriale dar nu imi iese.stie cineva daca sunt niste "reguli"sau ceva de genul asta? adica apa sa fie nu stiu cum, sa fie multa acetona in oja? stie cineva?

5 răspunsuri:
| TwixulDrept a răspuns:

Nici mie nu-mi iese, imi iese in valuri sau mai deloc. E f costisitoare pentru ca trebuie la fiecare unghie sa pui si iti ia cam o ora.

| CM7YRE a răspuns:

Http://www.oceasia.com.au/nail/focusmarble.html
Aici vezi imagini despre cum se face, hai sa-ti traduc putin...
"prepari" unghia, stergi suprafata unghiei cu alcool, pentru a îndeparta de petrol şi moloz, apoi aplici un strat de baza. Oja se intareste rapid pe apa, trebuie sa faci operatia cat mai repede poti, sa deschizi sticlultele dinainte, sa nu pierzi timpul.

| Dayana12345 a răspuns:

Mie imi iese, mi-am facut un model cu un fel de pisicuta, a iesit perfect!

| SunzianaMiccutzicka a răspuns:

Deci pune apa in pahar de plastic etc... si apoi pune o picatura sau doua picaturi de acetona la suprafata (la fel cum pui oja la fel pui si acetona)... dar vezi sa pui acetona in asa pel incat sa ramana la suprafata. nu sa ajunga pe fundul vasului toata (picura acetona de la o distanta foarte mica intre apa si sticluta in care tii acetona ) sper sa iti fie de folos! succes

| Trabook a răspuns:

Daca te mai intereseaza, uite aici un tutorial despre water marble nail art:
http://trabook.blogspot.com/