| dedfgv a întrebat:

Ati avut cosuri? cum ati scapat de ele? la dermatolog nu mai merg ca am mers de vreo trei ori si degeabasad

7 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Si eu am avut cateva experiente neplacute cu dermatologii. Conteaza la cine mergi, cat este de meserias.
Zineryt este cel mai bun tratament impotriva acneei la ora actuala. Este foarte bun in lupta cu cosurile si pentru prevenirea lor. Zineryt trebuie sa fie aplicat pe o piele curata si uscata de 1-2 ori pe zi. Aici poti citi mai multe despre acest produs: http://acnee.info/zynerit-tratament-acnee-este-bun-pentru-tine/137. Il gasesti la orice farmacie si costa in jur de 30 RON. Pe langa folosirea Zineryt-ului trebuie sa ai si o alimentatie sanatoasa. Mai putine dulciuri, grasimi, sucuri acidulate, mai multe fructe si legume. Poti sa mai folosesti si apa termala (imi place cel mai mult cea de la Avene), o crema hidratanta, hranitoare de la Avene, o crema de galbenele pentru cicatrici/urme lasate de cosuri, plus vitaminele E, A, C si Zn pe cale orala. Si este foarte importanta curatarea zilnica a pielii (dimineata si seara)! Ai nevoie de un gel de curatare cat mai bun. Intereseaza-te la farmacie, si vei fi ajutata sa alegi unul potrivit tipului tau de ten. Succes si numai bine!

| Jamelia1 a răspuns:

Uite un articol cu niste remedii ce ti-ar putea fi de un real ajutor http://jumo20.blogspot.com/......medii.html
in plus, nu uita sa te demachiezi in fiecare seara de machiaj si dimineata(sau dimineata poti sa folosesti gel de fata pentru pielea acneica) si nu pune mana pe fata

| Creamy a răspuns:

Salut,
1 As vrea sa stiu ce varsta ai, daca esti la pubertate scapi de ele
2. Daca ai trecut de pubertate, iti recomand sa faci sex fara prezervativ happy succes

| ICH_7846 a răspuns:

Incearca cu Vichy Normaderm si Zineryt(lichid). Dimineata si seara, intai cu Vichy, dupa aia clatire si pe fata uscata se da cu abundenta din Zineryt. Primele semne le vezi in 3 zile, iar dupa o luna vezi semne clare ca acneea(chiar si adanca) se retrage. Dupa maxim 3-4 luni, pielea este ca noua(semnele provocate de rani nu o sa dispara niciodata)

| ptcateube a răspuns:

Sapun cu sulf de la farmacie!

| laurette21 a răspuns:

Eu am scapat de cosuri cu ajutorul produselor de la avon
le foloseam in mod regulat
aveam un gel de spalare a tenului o lotiune tonica si o crema hidratanta pentru ten gras
trebuie sa le folosesti un timp mai indelungat ca sa ti treaca depinde de cat de grav este,,,,

| Atletic a răspuns:

Este solutie de levometicina spirtoasa!