| adee_8962 a întrebat:

Ati avut (sau inca aveti) parul ars sau tocat de la placa (sau din alte cauze)? Vi s`a regenerat parul`?

4 răspunsuri:
| nikol a răspuns:

Si eu am parul ars la varfuri.si se mai si despica si acu folosesc un sprei de par de la schwarzkopf GLISS hair repair e foarte bun in plus miroase si bine.Si cand ma spal folosesc balsam de par de la Norina profesional stile.Prima oara cand mi-am vazut parul tat ars la varfuri am crezut ca gata trebuie sa ma tund dar am mai asteptat si am folosit speiul de par si a incepul sa se regenereze si da un aspect stalucitor si sanatos

| jolie_9206 a răspuns:

Pai parul ars il are toata lumea intr-un moment daca nu te dunzi macar o data la 6 luni (chiar saptamani).Nu e tot ars.de regenerat, varfurile clar nu. Dupa ce iti tunzi firele nu mai e ars si pentru radacini sunt creme speciale... trebuie sa cauti

| MeoKidu a răspuns:

Hi!
Dacă este doar la vârfuri, îl poţi fila. Dacă este tot, e cam aiurea, vă trebuie să îţi iei mereu din vârfuri până treci de acea porţiune.
Odată ars/tocat, nu prea mai ai ce să îi faci...
Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! Eu ma intind de vreo 3 ani cu placa aproape in fiecare zi, dar parul meu nu pare deloc distrus, ba chiar arata sanatos si e foarte lung. Nu este un secret ca mastile de par ajuta. Eu folosesc in fiecare saptamana uleiul de masline drept masca de par (il intind pe intreaga podoaba capilara si il las sa actioneze vreo 6-7 ore). Folosesc si uleiul pentru varfuri despicate de la Avon (mi se pare destul de bun si nu este exagerat de scump). A mers destul de bine pana acum si sper sa te ajute si pe tine. Trimite-mi un mesaj oricand daca vrei sa detaliez. Succes!