| EpicSmile a întrebat:

Ati comdandat vreodata produse make-up de pe Okazii? Daca da, se merita? Ma gandeam sa-mi iau de aici o trusa de 180 de culori si as vrea sa stiu daca se merita, daca sunt de calitate. Un raspuns justificat primeste funda:*!

4 răspunsuri:
| elenyss a răspuns:

Mi-am luat 2 tepe la trusele de pe okazii de la 2 useri diferiti. Am avut incredere in calificative, dar fiind de meserie am fost foarte dezamagita de calitate. Culorile nu sunt pigmentate deloc, nuantele de galben si portocaliu nu sunt de nici un folos. Am gasit totusi o tipa din orasul meu si i-am cerut sa ma lase sa testez produsele si a fost de acord, am fost super multumita insa nu mai stiu contul ei de okazii, ti-l dau pe cel de facebook. http://www.facebook.com/profile.php?id=100001587178609, ti-o recomand cu drag, eu colaborez cu ea neincetat de atunci.

| FlorinDiablo a răspuns:

Am facut pe okazii mii de licitatii, insa nu am comandat nici odata truse de farduri, insa vezi ce descriere are produsul calificativele vanzatorului uitele la reviewurile vanzatorului si iti vei face o idee cum sta treaba

| 1000bodies a răspuns:

Cred ca depinde de fiecare vanzator daca produsele sunt bune sau nu thinking

| clausialin a răspuns:

Buna,eu mi-am comandat trusa aceea de aici divine_passion90 asta e id. sunt super bune. sper ca te-am ajutat. bafta.