| ~ Renata ! - ElectroGirl °•° a întrebat:

Ati folosit/folositi fondul de ten Lasting Performance de la Max Factor? Am vazut diferite review-uri in care se spunea ca are o putere de acoperire medie spre mare asa ca l-am cumparatstraight face. nuanta 101 Ivory Beige si...dezamagiresad. Spre surprinderea mea, nu acopera mai nimic, nu se intinde destul de bine si nici nu rezista mai mult de 4-5 h.Am ajuns la concluzia ca pana si Accord Parfait acoperea mai bine decat asta. Poate nu e potrivit tenului meu care e mixt, de aceea, vreau sa stiu, daca l-ati folosit, ce parere aveti despre el. Multumesc.

3 răspunsuri:
| ikram a răspuns:

In general nu trebuiesa te iei dupa review-uri deoarece acestea sunt platite chiar de distribuitorii produselor respective.
Trebuie tu sa incerci mai multe fonduri de ten, si pe urma vei gasi unul care sa ti se potriveasca, deoarece difera foarte mult de la o persoana la alta tipul de piele si culoarea pielii.

Eu nici pana aum nu am gasit un fond de ten de care sa fiu multumita (si am incercat destule), folosesc numai pudra compacta, pana voi gasim un fond de ten bun.

| Dianaღ a răspuns:

Si eu am patit la fel cu astarolling eyes...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu prea ma impac bine cu fonsurile de ten orict de bune ar fi elel am luat odata unul si am dat vreo 40 lei nu forte ieftin tinand cont ca sunt fonduri de ten si cu 5 lei si nu a fost bun de nimic adica pe fata se vedeau urme cand se usca se face ca un praf nu acoperea deloc bine...pana la urma cred ca inainte de a aplica un fond de ten trebuie sa aplici o baza pentru machiaj preferabil lichida tongue la mine mai bine asa si prefer decat sa ma dau cu fond de ten asa fara nimic si cand ma duc undeva sa ma trezesc sau sa-mi zica altcineva ca vai cei pe fata ca ai ceva si asa e penibil deci mai bine nu