Buna!
Impotriva caderii parului iti recomand sa incerci asta:
o lingura de gaz, o lingura rom, o sticluta de vitamina A(uleioasa), un galbenus de ou.Amesteci bine, aplici pe parul spalat, incepand de la radacina spre varfuri.Lasi timp de o 1/2 ora, clatind apoi foarte bine parul.
Tratamentul se poate face la 2 saptamani.
Te pup!
Am avut o perioada in jur de un an sau unu jumate in care doar pe el il foloseam. Nu pot sa ma pronunt. Acum ca nu-l mai folosesc nu-mi mai cade asa rau parul. Inainte din scaun negru aveam scaun blond. Nu stiu daca e de vina samponul sau stresul dar ma rog, acum fiecare cu ce ii prieste. In prezent folosesc un sampon bland de la Yves rocher si sunt foarte multumita de el.
Cum se numeste samponul de la Yves rocher? :d
Http://www.yves-rocher.ro/......t_id=35966 cmSrc=Search si pentru ca eu sunt si blonda ii da niste radiatii superbe si ii indulceste nuanta, ca si cand m-as fi vopsit iar (Eu fiind nevopsita de un an ). Exista si varianta satena dar fratele meu a incercat-o avand parul blond inchis-saten ceva pe acolo si nu i-a facut nimic si mamei fiind bruneta vopsita i-a dat radiatii mov, ma binecuvantat dupa asta :)).
Buna Eu ma spal cu acest sampon in prezent si mi se pare ca functioneaza. plus ca mi-a mai crescut parul..este bun si pentru crestere, eu mai mult pentru asta il folosesc
Abia am luat si eu. Sincer, mie mi se pare ca imi cade mai tare. L-am folosit doar de doua ori, dar ma gandeam ca macar va fi la fel la inceput, nu ca o sa cada mai rau. Acum cred ca depinde si de fiecare. Am auzit ca la multe persoane a functionat, dar trebuie sa il folosesti mereu pentru ca incepe iar sa cada dupa ce te opresti.
49Days întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: