Da. doar ca iti usuca parul.culoarea iti iese bine dar se spala, e vopsea semi permanenta
De un an numai asta folosesc!
Le-am descoperit aici www.pisica-neagra.ro si am incercat pana acum Turquoise, Atlantic Blue, Apple Green, Fire si Poppy Red.
Eu sunt foarte incantata, le-am aplicat pe toate pe parul umed si dintr-un tub m-am vopset de cel putin 3 ori.
Culorile sunt foarte foarte intense si fiind o vopsea bio, facuta numai din plante nu deterioreaza parul deloc, ba chiar il hraneste.
Mie imi place la nebunie si n-o sa renunt prea curand la nuantele turbate de la Durections.
Le poti incerca linistita, sper ca te-am putut ajuta, daca mai ai alte intrebari da-mi un mesaj deja devin experta la capitolul asta :)))
Vopselele directions miros a ceva dragut.nu contin amoniac, nu sunt toxice, nu miros ca acelea din comert.deci crede'ma, daca ceva nu primeste promovarea cuvenita nu inseamna ca e prost
Nu am folosit,dar din sursele mass-media nu am auzit chiar deloc de ea,decat acum prin intrebarea ta. Mai bine folosesti vopsele mai cunoscute pe piata, cum ar fi : L'oreal Paris, Garnier ( fara amoniac) sau varianta cea mai sigura (calitativ) este salonul, unde folosesc produse profesionale
Mama mea a folosit-o si crede-ma este exact cum a spus @ArcAnna. Dupa parerea mea merita cumparata.