| Artemis_2739 a întrebat:

Ati folosit vreodata crema autobronzata? de care ati fost multumiti si de care nu? ceva sfaturi contra efectului de "morcov"? multumesc.

Răspuns Câştigător
| Foxilikkkă a răspuns:

Am folosit si sunt dezamagita de ele.
Cel de la Nivea nu a dat niciun rezultat, eram portocalie a 2a zi, si daca ma scarpinam pe picioare se lua tot laughing. De la Vichy la fel, de la asta m-am patat groaznic, si nici ca nu se lua, am stat 3 ore in cada laughing si fara efect.
Singurele de la care nu m-am patat deloc si nu am avut efectul acela de "morcov" a fost Garnier, este de nota 20hee hee! Te sfatuiesc sa incerci fara grija de la Garnier. Poti incerca si de la Dove, este la fel de bun.
Evita Nivea, Avon, Vichy, etc...iti spun din propria experienta! Dar na, fiecare cu organismul si pigmentul fiecaruia, poate tie sa-ti priasca, dar decat sa te risti...hee hee

:* Bye.

4 răspunsuri:
| BRoxana a răspuns:

Niciodata nu mi-au placut alearolling on the floor, aveam o colega ce iarna venea toata neagra, e penibil, serios + ca bronzata trebuie sa fii cel mai mult vara cand ai si timp sa stai la soare deci te poti bronza natural, in celelalte anotimpuri nu prea iti expui corpul.doar fata si nea, nu vad rostul cremei autobronzante + cele ff bune ce nu llasa pete si alte chestii sunt scumpe si trebuie sa stii cum sa le aplici ff bine, daca chia vrei iti recomand firme bune.gen: garnier, nivea, oriflame, avon, dar mergi pe riscul taulaughing

| ღ♥•º°mariposa°º•♥ღ a răspuns:

Eu am folosit cateva creme si spray-uri autobronzante dar nu mi-au placut, adica pielea era in pete, se vedea f urat asa ca am renuntat.Eu te sfatuiesc ca atunci cand mergi la plaja sa te dai cu ulei de masline pentru ca bronzul se prinde f repede si are o culoare uniforma.

| ikram a răspuns:

Eu iti recomand Crema autobronzanta Hegron Summertime http://atshopping.ro/product.php?id_product=104

| Hypathia a răspuns:

Am folosit de la Garnier, dar nu era cine stie ce. Pentru un aspect uniform trebuie sa iti exfoliezi pielea inainte.