Avon nu e cine ştie ce, în comparaţie cu altele. Am încercat aproape totul de la Avon. Fdt matifiant este praf, nu se întinde bine şi rămâne ca o mască. Cel extra lasting e bunicel, doar că nu rămâne pe piele după cum spun ei, se duce după 4-5 ore.
Îţi recomand fdt dior forever (e cam scump, ce-i drept, dar eu îl folosesc şi e genial) sau Giordani Gold (îl iei de la oriflame).
Dar eu caut unul pentru tenul gras.Ce imi recomanzi?
Amândouă sunt bune, se adaptează oricărui tip de ten. În schimb, îţi recomand o pudră translucidă.
De la giordani gold am vazut ca e prea fluid si peste cateva ore fata mea arata ingrozitor.Asta a fost de mult, poate cele noi nu sunt asa...
Regret că răspund cu întârziere.
În cazul ăsta, îţi iei Dior Forever. Eu l-am luat din Sephora, dar nu-mi amintesc sigur preţul (undeva în jur de 200 ron)
Sau îţi iei o mostră din fiecare şi încerci acasă, apoi decizi pe care să-l alegi.
Şi ţi-aş mai recomanda două, bune pentru tenul gras: Chanel Perfection Lumiere (tot în Sephora îl găseşti) şi Vichy Normateint.
Multumesc pentru ajutor...Vichy a fost prima mea intentie dar nu vrea sa se vada ca o masca pentru ca am inteles ca are putere mare de acoperire.O sa ma orientez si spre cele mai scumpe si o sa cer niste mostre ca sa fiu sigura ca nimeresc nuanta de data asta.
Nu are rost să dai imediat banii pe fond de ten. Mai bine îţi iei mostre (una îţi ajunge la 7-8 aplicări) şi abia apoi vezi tu spre ce fdt te orientezi. Baftă!