Daca erati pe vremea lu` Ceausescu` nu mai faceati fite din astea, va incaltati si imbracati cu ce vi se dadea ca nu mai aveau mami si tati bani sa va cumpere numai d`astea care au firma la vedere.
Acu` daca v-au crescut in puf, gata, sunt de moda veche sau mai stiu eu ce.
Sa traiti macar o luna cum se traia inainte si nu mai ziceati voi asa ceva.Ganditi`va frate ca sunt unii care n`au cu ce se imbraca si ar primi cu bratele deschise pantofii aia.
Asta este, daca aveti parinti care sa va cumpere numai de firma cum sa va uitati voi la asa ceva.
Sunt chiar draguti, pe mine una ma avantajeaza si am purtat asa ceva, cu putin mai mult lac in fata si botul mai ingust.
Bafta`!
Buna!
Pentru xXHellOfALifeXx, da parinti mei au bani si imi cumpara tot ce vreau eu.
Sa trecem la subiect.
Pantofii sunt frumosi, dar trebuie sa ai griga cu ce ii asortezi. Da as purta acesti pantofi, chiar imi plac.
Pa-pa!
SellGomez
Pantofii astia se pot combina fff frumos daca ai putin stil si evident, iti sta bine.Miley Cyrus (de ex.ca asta mi-a venit prima)poarta foarte des pantofi de genu' si ii sta foarte bine.Eu nu i-as purta pentru ca sunt mica de inaltime si nu ma avantajeaza, dar i-as fi purtat daca mi-ar fi permis silueta.
Mmm.nu prea
nu sunt genul de fata care sa port asemenea pantofi.
nu sunt naspa.sunt chiar foarte draguti, dar pe mine nu ma avantajeaza.
daca este o fata scunda, eu una nu te-as sfatui sa porti asa ceva. ci ceva de genul asta:http://img.envy.ro/img/products_watermark/266x400_10482.jpg
insa daca esti inalta.eu una chiar ti i-as recomanda:*
sper ca te-am ajutat!:*
pa pa.
Da, daca ar trebui sa ma costumez la un bal mascat ca si Charlie Chaplin. Fundita?
Pantofii nu imi plac sincer
dar depinde de tinuta, pot fi purtati de o fata inalta
Neah:-& Astia sunt de pe vremea lui Pazvante Desi la mine in cartier este o fata care mai poarta
Sunt la moda dar mai bine mor sa port asa ceva e
prea barbataesc pentru mine
DaciaRomania întreabă: