Daca ar fi sa o port, mi-as lua o fusta neagra de piele care vine pe corp ( cu talie inalta sau nu ), niste sandale platforme negre : https://www.google.ro/......ps?/search ceva de genul:D dar daca ar avea niste perle micute ar fi si mai ok (zis eu) daca totusi nu vrei pantofi asa de inalti pantofi cu toc cu varful ascutiti sau niste balerini draguti ar fi ok. Colier nu mai e nevoie sa poti pentru ca ai acel detaliu la gat (de la bluza), o bratara argintie si cercei tot arginti. La par iti poti face niste bucle lejere si unghiile de aceeasi culoare ca si bluza. Eu as mai opta pentru un plic negru cu niste detalii dragute arginti sau perlate pe el.
Daca nu esti genul care poarta fuste ai putea purta niste pantaloni negri, pantofi corai sau negri dar sa nu fie platforme, accesoriile raman cele de la tinuta precedenta insa in loc de acel plic iti poti lua o geanta micuta neagra. Parul tot niste bucle insa mai bine definite si cateva suvite din fata sa fie prinse la spate ( sper ca intelegi ce vreau sa zic.
Tine minte, orice tinuta este frumoasa daca stii cum sa o accesoriezi si sti sa ii oferi un plus:)
Eu zic ca prima tinuta ar fi mai potrivita pentru o nunta este eleganta si totusi sexy.
Sper ca te-am ajutat si sa iti fie de folos :*
Cum sa imbraci ma blugi la nunta... N-as purta-o la o nunta sau poate da dar doar ziua si combinata cu o fusta neagra strimta sau niste colanti/pantaloni skinny din piele sau ma rog imitatie( intelegi tu la care ma refer) Dar chiar si asa pentru o nunta as opta pentru o rochita mai ales daca nunta are loc acum vara.
Da e moderna, doara la nunta te duci sa te simti bine nu sa iti etalezi hainele si bijuteriile, dar vezi la ce o asortezi.
Ai cumva vreo idee, te rog?
Ar merge o fustita, cu un colier gen cum purta cleopatra. Adica parerea mea ca daca te imbraci asa sigur ai sa atragi atentia. Si pentru incaltaminte niste sandalute.
Daca vrei sa o porti ai putea sa mai adaugi blugi sau orice negru si o geanta gen plic de aceeasi culoare ca si bluza si un lant care sa se asorteze :* sper ca ti-am dat cateva idei