| 38499388seby29 a întrebat:

Ati pute sa-mi dati si mie cateva, metode romantice,. vreau sa-i oferi o seara speciala iubitei mele(e si sotia mea big grin ) nu restarante alceva ceva ce sa fac eu nu alti in restarant. ex. pe un deal super inalt de unde sa putem vedea totul. ceva de genu? hmm?

4 răspunsuri:
| alexa a răspuns:

In rpimul rand eu cred ca ar trebui sa fii originalhappywinkingtu o cunosti cel mai bine pe iubita ta si i.ai putea oferi o seara frumoasa, de neuitat...
dar iata si cateva sugestii din partea mea
eu zic k daca vrei sa fie ceva romantic:X:X:X ar trebui sa mergi cu ea undeva la un hotel sa inchiriezi o camera sa o aranjezi tu frumos sa. i pui petale de trandafiri pe jos pe pat sa scrii numele ei.:X:X:Xceva care s. o uimeasca la prima vedere, apoi puteti sa faceti nebunii toata noapteabig grin
sau o alta varianta ar fi.hm...daca ai o zona frumoasa la acolo unde locuiesti unde sti k i.ar placea si ei sau un lac prin apropiere sa mergeti cu bark si aqlo sa. i faci o decalratie...sti daca nu erati ink casatoriti puteai s. o ceri de sotie aqlo:X:X...eu cred ca i.ar fi placut gestul
...eu zic sa mergi pe spontaneitate si sa te gandesti la ceva interesant pentru amandoi
multa bafta
sper sa. ti iasawinkingwinkingwinking

| meioana a răspuns:

...preateste o cina romantica...la lumina lunii...
...incearca sa faci totul fara ca ea sa isi dea seamahappy...
... orice ai face fa cu suflet...si e de ajuns...pentru ca va simti ca ai facut din inima pentru eahappy...

| sese a răspuns:

Weekend, singuri, in singuratate, la o cabana la munte.

| Spy a răspuns:

Te duci la cumparaturi cumperi niste trandafitri rosi si albi un buchet de trandafiri rosii sampanie, gatesti niste paste(spagete intr-o singura farfurie sa savurati amandoi cine stie poate una este lunga si va sarutati lumanarile parfumate cu mancarea nu stiu ce sa mai iti spun o cina romantica pe usa de la intrare scrii IUBIRE esti ata de frumoasa, ochi tai par a fii doua stele, buzele tale doua cirese rosi care gusta bine moi ca niste nori parul tau brunet parca ascunde niste enigme ale unei vieti de printese, bagi si tu de la tine sa iasa mistoOoo dupa ce deschide usa lumina este stinsa miroase frumos in camera lumanarile pe jos petalele le presari frumos pana la masa pui putina muzica romantica te imbraci la costum stai pitit langa usa de la dormitor ii presari si pana la dormitor petale vezi mancarea pe masa da? in dormitor in pat doua perne rosi, lasi un msj audio in care spui De prea multe ori vorbele sunt putine si sarace si nu pot exprima prea plinul sufletului. iubirea mea este sincera, in pat ii lasi un cadou impachetat frumos si buchetul ea cand il desface iesi de dupa usao iei pe la spate in brate o saruti usor pe gat ea va fi bucuroasa incantata cinati impreuna si pe urma stiti si voi ce urmeazahappyIti place ideea?