Nu ai gasit baiatul perfect. Unul care te place, te accepta asa cum esti fara sa-ti impuna cum sa te aranjezi, sa te coafezi, sa te vopsesti. Incearca sa-ti cauti jumatatea peste hotare, sa vezi diferenta de mentalitatea acelora. Nu trebuie sa pui botul la ce spun ei, ca daca ti-ar spune te arunci de pe pod ca este mai cool asa, o vei face? Nu cred! Comunica cu mai multi, desi nu spune prea multe despre tine, lasa-te sa te descopere ei, caci cineva care intr-adevar te va place, va alerga dupa tine, va deveni precum un scaiete!
Există destule și brunete mult mai frumoase ca unele blonde
păru blond e mai rar întâlnit, de aia e văzut ca fiind mai frumos și special.
Nu văd rostu să nu te vopsești dacă nu vrei.
Eu îs șatenă închis și niciodată n-am auzit vreodată prostiile pe care le auzi tu, probabil ai dat peste toți cocalarii că altfel nu-mi explic.
chiar și prietenu meu actual care preferă blondele nu mi-a zis niciodată ceva legat de asta, am aflat întâmplător.
Și eu prefer blonzii și am avut destui iubiți șateni și bruneți
Dar pe ei nu ii interesează sa fie blond natural, pe ei ii interesează sa te faci blonda da-l dracu de par ca e ars. Mi se dezlipea scalpul de la parul blond și o femeie pe strada când m-a rugat sa ii zic pe ce strada se afla nu știu ce spital, mi-a zis "duduie" pana sa ma întorc cu fața la ea, atât de ars era. Abia s-a însănătoșit și e strălucitor minune mare acum de când e saten, fără tratamente fără nimic efectiv zici ca sunt valurile marii la razele soarelui, și eu sa ma fac blonda la loc sa stau iar cu par de pisica in par de ma înțepa la ceafa când dormeam. Ca na, de ce sa avem un par sănătos când putem sa ni-l distrugem doar ca sa fim blonde yayyy! Adică eu nu îmi dau seama cum poți sa te uiți la o culoare el stand ca vata de zahar in cap fără forma fără nimic și dacă e drept și sănătos, dar alta culoare, e urat nu mai prezintă farmec.
Ca l-am prins pe ultimul cu nu stiu câte blonde in conversatie care aveau săracele 8 clase și copil din flori și el e cu mine la facultate, și vorbea cu ele ca sunt frumoase rau și eu nu îl atrag deloc, și alea aveau parul pana la urechi săracele și se vedea drept ca un pai. Săracele, aveau in stanga la poza CamWow și Retrica, n-ai cum. Daca nu au standarde in ei cu școala și prefera sa vorbească cu copile care se lasa de școala și trântesc plozi la 16 ani doar pentru ca sunt blonde...e trist
Citeste multe bancuri cu blonde!
Daca vrei sa fi si tu ca ele, atunci n-ai decat sa te faci si tu blonda.
Parul este cartea de vizita al unei fete.
Nu culoarea parului conteaza, ci felul in care este ingrijita podoaba capilara.
Nu culoarea parului conteaza ci faptul ca ai ales gresit baietii.
Eu zic o perioada sa numai cauti nu de alta dar daca mergi din esec in esec te vei simti din ce in ce mai rau.
Fiecare fată, dar fiecare, are farmecul ei, care va fi observat de cineva, dacă îl cauți pe acel cineva. Să te cramponezi de faptul că nu ești blondă nu are sens.
Te vopsesti si ajungi blonda, simplu. Daca stai cu tot felul de oameni care vor doar sex... ce sa iti facem? Asta este viata ta, tu o controlezi.
Legat de prima parte, nu chiar. Chinezilor le plac persoanele blonde in special. In rest... poate tine strict de preferintele fiecaruia, unii vad blondul ca ceva mai radiant si mai frumos. Altii nu.
Dar cum am zis, ai dat tu numai de un tip de persoane. Cand o sa cunosti mai multe o sa vezi ca nu este numai asa. Bafta!
"Am fost cu alt băiat l-am prins ca ma înșela cu una care s-a lăsat de școala in clasa a 7-a doar pentru ca era blonda. Eu cu băiatul respectiv eram la facultate, bac luat, facultate ce mai vrei? Aia spala wc-urile maxim și încă își făcea poze cu retrica."
Uite un motiv pentru care eu nu as fi cu tine.
Pari genul de persoana infumurata, cu ifose, care te crezi mai presus de alte persoane fara ca macar sa le cunosti.
Daca intr-o relatie, totul se rezuma la tine, nu e de mirare ca baietii fug de tine.
Imi pari genul care i-ai spune unui baiat ceva gen "aaa, vrei sa ma vopsesc, nu iti place de mine cu adevarat" insa tu la randul tau, il critici pentru diferite chestii si ai vrea sa se schimbe, in loc sa-l accepti asa cum esti.
Ca sa te faci blonda trebuie sa folosesti un decolorant pentru ca blondul presupune sa decolorezi parul (adica sa inlaturi pigmentul natural), iar alte culori gen rosu presupune sa adsugi culoare parului. Nu exista spray sa te faci blonda, e imposibil, nu prinde nicio vopsea (care nu aiba decolorant in ea) pe par inchis la culoare.
Si e bine stiut ca barbatii prefera blondele, asta pentru ca blondul infrumuseteaza orice chip, indulceste trasaturile fetei, face chipul mai angelic, intinereste. Dar un par care sa arate si sanatos pentru ca am vazut o gramada de fete blonde dar cu parul ars, uscat, tern, scurt. Baietii sunt atrasi de parul blond si lung
Cred ca vorbești cu tot felul de prostovani. O fata frumoasa e frumoasa și atât nu contează culoarea parului, ăștia sunt prea superficiali care pun accent pe asemenea detalii, sa fie creata, roșcată, ochi nu știu de care, în primul rand când te îndrăgostești îți place persoana asa cum e ca de aia te îndrăgostești, in plus contează conexiunea, cum te înțelegi cu acea persoana, chimia dintre cei doi, ect. Deci ăștia de te pun sa te faci blonda sunt niște maimuțoi care mai bine și ar lua păpuși gonflabile ca alea or sa fie fix cum vor ei
Sunt multe glume cu blondele! Nu trebuie să spun mai mult!
Fi tu însuși și nu ce vor alții! Cine te va iubi sincer, te va iubi așa cum ești, ca om, nu ca fizic, culoare de păr și altele.
Mie îmi plac mai mult parul negru, șaten, și brunet, poate și roșcat... E doar o preferință personală! Pe lângă asta, tu ai dat mai mult de inculți dacă aceștia judecă o persoană după culoarea parului (mai târziu vor judeca și alte "lipsuri" de la altcineva). Numai tu îți știi problemele și preferințele. Fii tu însuți, fii naturală. Ai trecut bac-ul, ești sau ai trecut prin facultate, deci caută mai mult respectul de sine, decât plăcerile altora.
Parul blond e mai rar intalnit (mai ales blondul natural) si tot ce e rar pare mai frumos.
Satenul e atat de des intalnit incat a devenit banal. Brunetul cam la fel. Iar parul roscat e frumos doar daca e roscat natural, din nastere. Parul facut roscat cu vopsea la 2 lei din supermarket arata ieftin.
Dar hai sa iti zic ceva. Asta e strict parerea mea personala. Daca ai ochii albastri sau verzi, o sa iti stea bine blonda. Daca ai ochii caprui, nu are sens sa te faci blonda, si mai ales un blond foarte deschis pentru ca nu prea se potriveste.
Am 2 prietene blonde. Una are ochii negri și alta caprui. Sunt blonde natural. Când le vezi parca nu îți vine sa crezi ca sunt naturale.
Eu cred ca felul lor de a fi cuceresc.
Nu cred ca trebuie sa ai ochii verzi sau albastrii ca sa fii așa.
O știi pe Cheryl Blossom actrița?
Aia are ochii negri și parul roșcat, odata s-a făcut blonda.
Cred ca depinde și de trăsături, nah...
Singura mea problema e ca sunt judecată de oameni ca nu sunt blonda. De băieții cu care sunt...
Nu mai incerca sa-i multumesti pe altii, mai ales cand vine vorba de o chestie atat de superficiala cum ar fi culoarea parului. Incearca sa te simti bine in propria-ti piele (si culoare a parului), iar persoana care o sa vrea sa stea alaturi de tine, va face asta benevol, fie ca ai parul natural sau te-ai vopsit. Si evident nu v-a incerca sa schimbe asta, mai ales daca spui ca ai si ceva probleme dermatologice.Succes!
Orice ai face, oricât te-ai strădui, nu ii vei păcăli. Nu vei putea fi niciodată o blonda autentica, istețimea ta te va da de gol.
Blondele sunt încuiate, ca nucile și nu au niciun farmec. Nici de glumă nu știu...
Cred sincer ca ai noroc numai de barbati cu fetish de blonde
gaseste-ti unul care te place pe tine, nu doar corpul tau
si ca sa iti dau imaginea de ansamblu:
in general sunt putine blonde, chiar FOARTE putine cu care un barbat s-ar culca oricand, iar dupa aia casatori
ideea generala despre blonde e ca sunt usuratice si mai prostute si din cauza asta sunt mai "atragatoare"
si cum sunt barbat, pot sa iti spun din proprie experienta ca numar pe degetele de la o mana cate blonde mi-au placut cu adevarat, insa cu majoritatea blondelor pe care le-am vazut m-as culca oricand
Pigmentul foliculilor piloși de la nivelul scalpului tău reprezintă ultima ta problemă.
Părerea mea ar fi că nu trebuie să te schimbi doar pentru că niște idioți asta-ți cer. Cât timp ești fericită cu tine ca persoană, nu merită schimbarea. Sincer și mie îmi plac blondele, dar asta nu înseamnă că sunt fixat pe asta, îmi plac și brunetele, și roșcatele, și șatenele. Din poza de profil pe care o ai, aici, pe TPU, mi se pare că ești foarte frumoasă. Ce să zic, n-ai găsit persoana potrivită, m-ai încearcă! Eu în locul tău, chiar dacă sunt băiat, le dădeam papucii, nu-ți place de mine așa cum sunt? Bine, pa! Ar trebui să fii cu cineva care te susține, cu cineva care te admiră, cu cineva care nu se uită doar la aspectul tău fizic, ci și la ce în interior. Poți să fii foarte frumoasă, dar degeaba dacă în interior ești putredă. Nu meriți să-ți petreci viața cu astfel de oameni! Chiar vrei asta? Vrei să-și bată joc de tine? Realizează-te ca persoană, asta e cel mai important, să fii independentă, să nu depinzi de vreun bărbat niciodată. Cât despre suferința pe care o simți acum, o să treacă, timpul le rezolvă pe toate, dă-i timpului și ție timp! Ai grijă de cea din viitor, învață din greșeli și rămâi mereu cu capul pe umeri, asta înseamnă să fii puternică. Mult succes!
Aici este un subiect delicat, poate te supără ce îţi voi spune, dar băieţii se despart de tine pentru că ai ceva în comportament care lor nu el comvine, ori eşti prea supărăcioasă ori nu eşti atentă cu el, dar el a invocat chestia cu culoarea părului pentru că probabil nu a vrut să-ţi expună adevăratul motiv al despărţirii, niciodată nu se desparte cineva din cauza culorii părului sau chestii de genul, se desparte pentru că nu rezonează cu acea persoană, fie că se ceartă mereu fie că ies divergenţe... cam ăsta ar fi motivul, din ce ai scris mai sus se pare că nu prea eşti trecută prin viaţă... degeaba te faci blondă, culoarea părului nu schimbă caracterul