Sunt nenorocite rau de tot acele pramatii de puncte/cosuri. Nu prea ai ce le face, pana isi fac ele ''nunta'', nu prea ai ce le face, lasa-le sa-si faca efectul si dispar de la sine!
Punctele negre, de obicei se scot! Ce ma mai ''chinuia'' pe mine mama sa mi le scoata. E dureros, dar baba la frumusete sufera!
Salut, e normal sa ai puncte negre, nu-i nimic deosebit, iti vor trece in timp, isi fac ele damblaua, de ce sa te dai cu crema? Eu unul si cand imi apare un cos il las acolo, nu il nenorocesc cu tot felul de lucruri, lasa-l acolo si trece el, ai sa vezi.
Sa ai o zi placuta!
Am facut si asta si cresc, si daca tot il las o sa se faca cat capul , ma rog si daca s-au facut maricei si ii scot imi lasa un crater foarte mare (((
Nu conteaza, doar trebuie sa te speli pe fata atat sa fii curat, suferi pentru frumusete, dar tu te plangi de puncte negre si altii au ciuperci, sau nu au ce manca. nu e important crede-ma, asa e o perioada, cum naparlesc anumite animale si noi le avem pe ale noastre, doar nu te insori/mariti acum.