| Llechechi a întrebat:

Au luat-o razna femeile de poarta pantaloni mulați și își pozează fundurile? Ciuda mea este că eu ca bărbat nu pot purta și eu pantaloni mulați,adică pot purta doar pe strada,ele poartă și la școală, birou.Nu e corect. Plus că eu nu mi-aș poza fundul, doar mă simt foarte comod in pantaloni mulați,parca sunt in cracii goi. Oricum Boloni arata aerian rau, nu face nimic la națională

6 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Bai nene iar nu ti ai luat pastilele delirezi rau ce ai? Cum ai arata tu in pantaloni mulati? Un homosexual, pe cand o femeie in pantaloni mulati si pe tocuri arata bestial. Mergi si culca te ca incurci borcanele ce legatura este intre Ladislau, sau Loții Bolonii si femeile care poarta pantoloni mulati pe fundlaughing tu esti aerian si nebun nu Bolonii, ăla este antrenor si a fost un mare fotbalist la viata lui nu un zero cum esti tu.

| Werrich a răspuns:

Dacă ai biroul la un bar de gay te poți îmbrăca cu pantaloni mulați și la munca.

| Mirel4412 a răspuns:

Nu suntem prietenii tai, daca vrei sa ne intrebi ceva iti raspundem, dar nu pune intrebari aiurea...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă cu capul nu pot excela (unele fete), măcar cu fundul să o facă.

| Pnin a răspuns (pentru anonim_4396):

Păreai mai deșteaptă. Suntem în 2022, nu îți descrie o bucată de cârpă inteligența. Sau mă rog, a ta poate se rezumă la atât, dar e trist în cazul asta. Fiecare face ce vrea.

| Pnin a răspuns:

Nu te oprește nimeni să porți ce vrei, e alegerea ta să-ți pese de gura lumii.