| laudima22 a întrebat:

Aur sau Argint? De ce? Vreau să îmi cumpăr un cercel dar nu știu cum să fie, ori argint, ori de aur. Am văzut la unchiul meu și vreau și eu. El are cercelul de aur dar are tenul mai închis, mai măsliniu, eu nu îl am așa. Ce mă sfătuiți să cumpăr!

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Aur, fiindca argintul inegreste repede.

12 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Aurul nu se oxideaza si, ca urmare, se poate lasa in continuu in corp (urechi, etc.) fara sa se decoloreze, fara ca locul sa se infecteze.

Argintul curat este mai strident (alb) la culoare, dar dupa scurt timp va incepe oxidarea (innegrirea), culoarea se va face gri, tot mai intens. Aceasta oxidare poate duce la infectarea (chiar urata) al pielii.
Argintul oxidat se poate curata (periodic) dar se va purta doar ocazional, tocmai din cauza posibilei infectii.

| darrio2007 a răspuns:

Daca nu ai tenul masliniu, nu cumpăra de aur.
Alea sunt dedicate doar pentru cei cu ten masliniu.

| dullcat a răspuns:

Asta se stabileste in functie de subtonul pielii. Daca intra in calcul si partea financiara, atunci argintul e mai ieftin. Daca intra partea sociala, aurul e cat se poate de nasol.

| Lioana a răspuns:

Nu accept nimic altceva in afara de aur in urechi. E singurul care isi pastreaza intacta culoarea in timp. Argintul se oxideaza si arata urat dupa o vreme.
Nu conteaza ce ten ai. Eu am ten deschis la culoare si imi sta foarte bine cu aur.

| VoidEternal a răspuns:

Singura bijuterie a unui gentleman trebuie sa fie ceasul. Restul e cancan.

PS: nu mai suntem în anii 2000 si nici nu cred că faci parte dintr-un boy-band.

| Furnicuta000 a răspuns:

De obicei argintul arata bine pe tenul deschis si aurul pe tenul inchis la culoare

| carevaescu a răspuns:

Tungsten. E badass

| KovacsB a răspuns:

Aur alb daca ai dubii.

| trophin a răspuns:

Argint sau platina... aurul e scump dar se poate falsifica

| siaaaa a răspuns:

De argint as zice eu