Pai depinde si in ce cls esti. ai putea sa te imbaci intr-o camasa chic, o pereche de blugi mai mulati si niste accesorii(niste bratari sau un medalion). te poti incalta cu niste balerini adorabile si vei atrage privi ca o fetita dulce cu siguranta:*. parul cel mai bine il lasi desfacut si intins cu placa. sper ca te-am ajutat. pa-pa:*
Ma daca fata se pregateste de acum pentru scoala ft bine pentru ea.Cad despre intrbere cel mai bine ar o tinuta casual sau vintagne.
O camasa nude, un sacou cu maneca 3/4, cambrat, o pereche de blugi inchisi la culoare cu talie inalta, o pereche de balerini simpli de culoare cu camasa.Parul impletit pe o parte, spic sau coada de peste.O bratara lata.O geanta lejera din material textil.
Cred ca ar fi bine sa te imbraci cu miste blugi stransi pe picor si cu un tricou [ cel mai misti pe care il ai ] sau cu o bluzita subtire de culoare alb sau albastara [ cum ai tu ]... sper ca te'am ajutae
Tenisi,Blue jens, un tricou misto in culori vii (si stridente) si un sacou(sport) gri (lucios) sau albastru (merge chiar si negru).
Depinde de cati ani ai... daca esti fimeie de vreo 17 18 19 cu o fustita mai scurta da nu foarte in dungi sau carouri si o camasa la fel(oate si o cravata rosie). Daca ai vreo 10 11 12 ani cu uniforma scolara si cu crafata neagra
Eu te sfatuiesc sa te imbraci cu niste blugi stramti pe picior,talie inalta, o pereche de tenesi draguti, un tricou decorat(cel mai misto pe care il ai), eventual un cardigan, si parul intins cu placa. Sper ca te-am ajutat.
Ar trebui sa-ti iei niste blugi si un tricou albastru sau alb si ar merge cu niste tenesi si un sacou
Pai eu as zice cu o pereche de blugi lungi si stramti pe tine cu o pereche de balerini draguti si o camasuta foarte simpatica (nu alba) sau o bluzita depinde tie cum iti place...si mai vb noi bye bye
Daca esti baiat, cu o bluza tip camasa colorata, cu niste blugi bleumarin sau negrii si cu niste tenisi negri. P.S: Nu uita de o curea neagra mai lata ( adica eu port, la mine nu e zi sa nu port curea)