| EllyCA a întrebat:

Auziti...cu ce sa ma imbrac in prima zi de scoala?

Răspuns Câştigător
| Bubble13 a răspuns:

Pai depinde si in ce cls esti. ai putea sa te imbaci intr-o camasa chic, o pereche de blugi mai mulati si niste accesorii(niste bratari sau un medalion). te poti incalta cu niste balerini adorabile si vei atrage privi ca o fetita dulce cu siguranta:*. parul cel mai bine il lasi desfacut si intins cu placahappy. sper ca te-am ajutat. pa-pa:*

16 răspunsuri:
| Lacoste a răspuns:

Mai e o luna si jumate pana atunci. Bucura-te de vacanta!

| AngelCrystals a răspuns:

Ma daca fata se pregateste de acum pentru scoala ft bine pentru ea.Cad despre intrbere cel mai bine ar o tinuta casual sau vintagne.

| PikaRawrr a răspuns:

Suntem in vacanta si tu te gandesti deja la scoala.fi serioasa.

| ancutzika27 a răspuns:

O camasa nude, un sacou cu maneca 3/4, cambrat, o pereche de blugi inchisi la culoare cu talie inalta, o pereche de balerini simpli de culoare cu camasa.Parul impletit pe o parte, spic sau coada de peste.O bratara lata.O geanta lejera din material textil.

| SuntFata a răspuns:

Cred ca ar fi bine sa te imbraci cu miste blugi stransi pe picor si cu un tricou [ cel mai misti pe care il ai ] sau cu o bluzita subtire de culoare alb sau albastara [ cum ai tu ]... sper ca te'am ajutae

| smile20000 a răspuns:

Cu uniforma

| UnTriunghiEchilateral a răspuns:

Cu uniforma.sad

| andrei234 a răspuns:

Tenisi,Blue jens, un tricou misto in culori vii (si stridente) si un sacou(sport) gri (lucios) sau albastru (merge chiar si negru).

| GagicaCuPrajiturele a răspuns:

Depinde de cati ani ai... daca esti fimeie de vreo 17 18 19 cu o fustita mai scurta da nu foarte in dungi sau carouri si o camasa la fel(oate si o cravata rosie). Daca ai vreo 10 11 12 ani cu uniforma scolara si cu crafata neagra

| DrMeow a răspuns:

Uniforma scolara : camasa, fusta, cravata si pantofi.

| Giulyana_Giuly_1991 a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa te imbraci cu niste blugi stramti pe picior,talie inalta, o pereche de tenesi draguti, un tricou decorat(cel mai misto pe care il ai), eventual un cardigan, si parul intins cu placa. Sper ca te-am ajutat.

| XxXxN0Sm0kIn6xXxX a răspuns:

Imbracate cu ce vrei uh(nu cu pantaloni 3 sf. si tricoulaughing )

| TheRock17 a răspuns:

Nu te mai ganti la scoala. E vara!

| Corinastf a răspuns:

Ar trebui sa-ti iei niste blugi si un tricou albastru sau alb si ar merge cu niste tenesi si un sacoubig grin

| blonda_6907 a răspuns:

Pai eu as zice cu o pereche de blugi lungi si stramti pe tine cu o pereche de balerini draguti si o camasuta foarte simpatica (nu alba) sau o bluzita depinde tie cum iti placewinking...si mai vb noi bye bye

| mihaionescu a răspuns:

Daca esti baiat, cu o bluza tip camasa colorata, cu niste blugi bleumarin sau negrii si cu niste tenisi negri. P.S: Nu uita de o curea neagra mai lata ( adica eu port, la mine nu e zi sa nu port curea)

Întrebări similare