| Roxata a întrebat:

Avand in vedere ca am uniforma din stofa(cu putina lână), vreau sa va spun ca de cand am inceput s`o port luceste foarte tare in fund si pana la genunchi pe partea din spate, iar la sacou pe partea dorsala a coatelor. Ce as putea folosi? Am spalat`o de atatea ori dar nu merge.Stiti vreun leac ceva, home made? Va rog sa nu`mi spuneti de ce se intampla lucrul acesta fiindca stiu de ce. Dar nu stiu cum sa rezolv 'problema'. Multumesc!

P. S. Am tot spalat`o, dar fara rezultat.

3 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Luciul pe hainele de scoala este o problema la toata lumea.Nu are legatura cu spalatul! Le poti spala cat vrei, luciul o sa ramana.
big grin Asa-i proiectul big grin
Tin minte ca cineva spunea ca daca le clatesti cu otet, luciul ar dispare! Dar nu sunt sigura.

| MisterKat a răspuns:

Se intampla deoarece tot purtand uniforma se murdareste, bag-o la masina la programul pentru spalari fine(gen: matase, stofa), la 30-45 grade (temperatura apei din masina), daca profii vor comenta ceva la scoala explica-le situatia, doar nu o sa fie batuti in cap si sa nu inteleaga. Nu ai cum sa cureti doar anumite parti din uniforma e ca si cand tu ai face baie fara sa te speli pe cap adica inutil...
Succes!

O zi buna!

| pikco a răspuns:

Eu stiu ca luciul ala poate fi din cauza ca calci haina respectiva "pe fata" intoarce`o pe dos si calc`o