| dnydnydnydny a întrebat:

Aveam foarte multe puncte albe pe fata si m-am decis sa ma duc la o cosmeticiana sa mi le scoata.Zis si facut ...ieri am fost si mi le-a scos dupa 2 ore de chin.Imi baga acul in ele si apoi le storcea. Dupa ce a tremninat fata mea era plina de bube dar a zis ca o sa treaca in 2 zile.zi cand m-am trezit sa mor fata mea este si mai rau decat ieri si mi se pare ca sunt un fel de pete parca in piele si unele incep sa coaca.Asa trebuie sa se intample? raman cu pete pe fata?

5 răspunsuri:
| Syndre a răspuns:

Ți-a făcut un exfoliaj și e normal să se inflameze fața, fiind un tratament relativ agresiv. O să-ți treacă in 2-3 zile maxim, nu umbla cu mâinele pe față și ai grijă să respecți igiena.

| dnydnydnydny explică (pentru Syndre):

Pai seamana cu niste rani ca si cand as fi zgariata nu sunt doar inflamate

| Syndre a răspuns (pentru dnydnydnydny):

E normal, într-un fel sunt niște răni dar se vor vindeca, n-ai de ce să-ți faci griji. Așa arată orice ten cu probleme după o exfoliere calumea.

| dnydnydnydny explică (pentru Syndre):

Sper sa fie cum zici tu laughing)

| dia18 a răspuns:

Da asa se intampla ...incearca se te speli pe ata cu ceai de musetel si o sa ti le usuce si o sa scapi de ele cel mai bine este sa ne mai umbli tu la ele sau sa le rupi ca o sa fie si mai rau si iti spun din propria experienta