| dancapitan a întrebat:

Aveti colege de scoala pocaite? cum se imbraca/arata?

8 răspunsuri:
| Dianné a răspuns:

Nu am intalnit asa ceva in scoala mea.Sunt sigura ca se imbraca la fel ca si noi, doar ca ceva mai simplu si nedecoltat.Iti dai seama ca o pocaita nu se poate imbraca in fuste scurte, sa poarte tocuri sau decolteu. Sper ca te-am ajutat.
kiss.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La fel ca celelaltehee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doamne...cati ani ai? sti macar ce inseamna asta? este o religie precum a noastra, ortodoxia exista adventisti, etc. sunt oameni la fel de normali ca mine si ca altii, oricum din cauza ca au existat oameni care se concentreaza mai mult pe diferente decat pe asemanari, excluzandui pe ceilalti (mai ales pe baza religiei) producand astfel dezastre uriase istorice(poate stii ce este holocaustul, daca nu intereseaza-te pentru ca tot din cauza religiei sau produs sacrificii umane uriase)

| SkaterGirl112 a răspuns:

Am o colega pe care o cheama Melisa. Ea nu prea poarta mereu batista la cap cum fac pocaitele. Ea vine in trening mai mereu si mai poarta o fustita primavara cu o bluza mai scurta, cam asa se imbraca.

| Ancu1592 a răspuns:

Am o colega, ea incerca sa fie ca toti ceilalti, ca noi, colegii, sa nu facem diferente...nu se imbraca diferit de noi.

| DD_4997 a răspuns:

Ce intrebare GOD. o pocaita e o persoana normala!laughingcum zicea si"anonim" e o alta religie.mie mi se pare. ca in special baietii pocaiti sunt mult mai fashion pun mult mai mult accent pe freza si asa. adica cunosc destul de multi si am ajuns la concluzia asta. nu stiu cum e la tine da intr-o vreme la mine prin oras era o moda sa fii pocaitlaughing

| Andreeadeea1989 a răspuns:

Arata la fel de normal ca ceilalti... acum depinde si de religie